Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regi ismerosod

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Regi ismerosod 2010.12.22 14:00:53
@Ciri: Nem egeszen!

Az tortent, hogy egy agytalan proli gyakorlatilag sajat magat olte meg. (Ugy tunik, hogy tovabbra is igaz a rendor, postas, vasutas...) Ugyanugy, mintha rokanak, vagy vaddisznonak ment volna neki 70 km/h-val.

Igy legalabb nem tudja orokiteni az alacsonyrendu genjeit. Ezt hivjak ugy, hogy temeszetes kivalasztodas!
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Regi ismerosod 2010.02.22 13:55:29
Tisztelt Cikkiro es kedves Blogozok.

Konkret emlekeim vannak Kovacs Bence Janosrol. Sajnos szemelyesen talalkoztam vele sok evvel ezelott, de szerencsere mar nagyon regen nem lattam.

Nagyon szeret beszelni (foleg magarol es, hogy o mit tud tenni) es sajnos vannak emberek akik el is hiszik amit mond.

En is emlekszem, hogy a Nimrod vadaszujsagtol a cikkben is emlitett zuros ugyei miatt volt muszaly elmennie.

18 eves kora (1988) utan meg egyertelmuen egy jo ideig nem elt kulfoldon, amit a sajat emlekeimen kivul es a cikkbeli informaciokon tul birosagi vegzes is bizonyit. Igen, a 90-es evekben tobben pereltek hazugsagaival kicsalt penzek vissza nem fizetese es egyeb ugyekben. Errol nem nehez birosagi vegzest produkalni, ugyanis az ugyben jogeros itelet szuletett! (Tipp a Cikkironak, amennyiben tovabb kivanja kovetni a nyomokat a cikkben emlitett vademelesi javaslaton tul...)

Mas forrasbol ugyan de szinten emlekszem a vadasztatasi ugyekre Erdelyben. Jani illegalis (!!) vendegvadaszokat vitt Erdelybe. Ahogy a cikk irja a beszedett penz nem jutott el a szekely vendeglatokhoz. Tovabbi ismereteim szerint amikor a szekely vadaszok turelme egy ido utan elfogyott meguzentek neki, hogy ha ujra be meri tenni a labat a kornyekukre ok bizony agyonlovik es a tetemet kint hagyjak a havasokon medveeledelnek.

Talan ezert probalt inkabb Jani szerencset Spanyolorszagban, ahonnan mar Kovacs Bence Janoskent tert vissza, es ezert is hianyoznak a fenti evek az eletrajzabol.

Hogyan gondolhatja a mediaban egyre szelesebb korben megjeneno Jani, hogy senki sem emlekszik a nem tul tavoli multra? Talan Jani szemelyisegzavarban szenved? Ebben az esetben gyogykezelesre lenne szukseg a beteges hazudozas orvoslasara.

En szemely szerint nagyon szomoru vagyok, hogy Jani politikusok koreiben lebzsel, es nem bortonben vagy elmegyogyintezetben tolti a napjait!