Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gejzaaa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RBuhl-né: Reggel korán keltünk, mert a Kapiti Island esetből tanulva minél hamarabb szerettünk volna jegyet venni a bálnanéző hajóra. Igaz, kicsit elbizonytalanodtunk, mert esett az eső és borús volt az ég, Izlandon pedig már megtanulhattuk, hogy a bálna csak a napsütés miatt jön…..
RBuhl: .. már amennyire mi pihenni tudunk:) Már előző nap este felhívtam Tamást (még neten otthonról beszéltük meg, hogy összefutunk, ha erre járunk) és megbeszéltük, hogy ma találkozunk és dumálunk egyet. Ő 2 éve lakik itt a barátnőjével, érdekelt, hogy milyen NZ egy…..
RBuhl-né: Azzal kezdődött, hogy előző este a mosodában a 120 kg-os maori hölgyek között (ó, de karcsúnak éreztem ám magam! ?)) sorban állva a mosógépért, megkérdeztem tőlük, hogy mit jelentenek a plakáton a programban lévő kifejezések, vagyis pontosan micsoda mikor lesz.…..
az út a cél ... ez+az 2010.02.07 11:41:12
RBuhl: Erősen kell törnünk a fejünket azon, ha egy híres új-zélandi embert kellene megneveznünk, bevallom, nekem sem jut eszembe így hirtelen senki, talán csak 1-2 híres triatlonos vagy mintha most lett volna egy olimpiai bajnokuk, de ez sem tuti. Viszont rögbiben világelsők, még ha…..