Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totem-

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
StockTitan FHB a tuti nyuszókám! 2010.02.03 12:43:00
Termék típus: RészvényTermék neve: FHB BankPozíció felvétel oka: Új éves maximum, zászló alakzat Ajánlott stop limit: 1.343 HUFCélár: 1.900 HUF   Ütötték a bankszektort gondolkodás nélkül. A tengerentúli ex FED elnök, Paul Volckert – aki jelenleg az Obama kabinet…..
totem- 2010.02.08 12:42:28
@stocktitan: www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=128249
Az erste megint csinálja a fesztivált... nem csodálkoznék rajta, ha kiderülne az elmúlt hetekben ő volt az egyik aki vette nagy tételben, és támasztotta az árat, mikor az egyik nagyobb befektető kiszállt. Mutltkor a pannenergyre hozott ki nagyobb célárat, akkor azt meg szórta rendesen... Piszkos egy dolog ez... Én nem osztom az erste véleményét a célárral, nem tudom te hogy látod?!
totem- 2010.02.08 19:01:58
@stocktitan: Nehéz ügy ez a stoplimit téma.. Ma pl. lenézett 1280-ra, ha valaki oda rakja a stoppot, kiesik.. aztán jött a támasztgató és feltette 1330 fölé, mihelyt a futik zöldültek... Minden esély meg van rá, hogy usa ma plusszos legyen, így jó eséllyel 1320 fölötti szinteken maradhatunk legalább holnap... Ami aggaszt, hogy olvastam miszerint az FHB is shortolható. Engem ez meglepett, mert eddig úgy tudtam nem. Emiatt fel kell készülni, hogy valaki nagy esére játszik az fhbnál is, így egyre nehezebb lesz az emelkedés, ha csak nem tépik meg.... (És pont olyan veszi aki adhatja shortra is.) Ma is úgy tűnt, hogy inkább shortolják, mint simán eladják... Túl sok pakk került hirtelen eladásra alacsony szinteken... Mióta shortolható?! Lehet le vagyokok maradva, de nemrég még úgy tudtam, csak a blue-kat lehet, aztán jött egy szép vaskos lista, amiben vagy 10-14 magyar rv szerepel, köztük az fhb is. Szóval egyelőre nem tudok magamnak stoppot kitalálni, mert nagyon nagy az ingás és tartok tőle, pont onnan pattan fel.. egyelőre csökkentettem a kitettségem, aztán elválik..