Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent Zulu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
Könnyen elképzelhető, hogy nem játszhat a Iniesta a BL-elődöntő első meccsén Madridban. A Barcelona-Sahtar Donyeck meccs UEFA-ellenőre ugyanis azt javasolta a fegyelmi bizottságnak, hogy tiltsák el a jó Andrést. Mégpedig azért, mert a katalánok 3-0-s vezetésénél kiprovokált…..
Agent Zulu 2011.04.19 11:31:55
@Lenny: miert gyokerezek itt??? valaki a szajara veszi a csapatodat es maris anyazol?

sajnos tul sok Barcas ilyen, jatekos es szurkolo egyarant...ezert nem tudom oszinten csodalni ezt a csapatot (akarmilyen jo), meg a szurkoloit!!

Hala Madrid!
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Agent Zulu 2010.12.21 14:15:17
@Bambano: ez a honap hozzaszolasa! :)
nem tudom, a tied-e eredetileg, de ha igen, gratula!

teljes mertekben egyetertek, mindket felevel!