Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stp75

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
Miután végére értünk a Championship klubjait bemutató sorozatunknak, gyermeki lelkesedéssel és nem elhanyagolható izgalommal vártuk a 3. fordulót. Vajon főszereplővé válnak-e az általunk beharangozott nevek, előrejelzéseinknek megfelelően alakulnak-e az eredmények, főszerephez…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
stp75 2007.07.23 14:54:42
Kedves Árpád! Értem, hogy le kell aratni. Sőt! Trágyázni is kell, fel is kell szántani, el is kell vetni (és már az se mindegy, hogy mit), rendben is kell tartani, le is kell aratni, fel is kell dolgozni, el is kell szállítani stb. Mindenki érti, hogy termeléshatékonyság szempontjából kifizetődő ezt mind nagyobb területen művelni. Csak nem biztos, hogy a fogyasztónak is ez kell. A fogyasztónak jó termék kell, amelytől a hormonháztartása nem borul fel mint a büdösbogár és amelytől esetleg nem haláloz el. A mai nagybani mezőgazdaság pedig egyértelműen ide vezet. Egész Európa rugdalózik a génkezelt termékek ellen, de azért leakarják tolni a torkunkon...mert a legnagyobb gyógyszerlaboratóriumok által több milliárd dollárból kifejlesztett szart el kell sózni...tudod a részvényeknek nem tenne jót, ha az EU-ban be lenne tiltva. Hmmm, senki nem csodálkozik, hogy a tehenek lisztcsontot esznek???Szerintem egyenek füvet. Azaz, én értem, hogy közgazdasági szempontból ELVILEG "big is beautiful" viszont ez a koncepció nagy defktet kapott. És a fogyasztók ma már ott tartanak, hogy nem biztos, hogy 1 euróért akarnak hamburgert enni (ami olyan is), hanem esetleg valamennyivel drágábban sokkal jobbat. Na és itt jön be az állam a képbe, remélem felismeri, hogy mi a jó a közegészségnek és nem engedi be ezt a sok szennyet. Mert persze értem én, hogy a piac stb. de ezek koncepciók és bizony vannak réjuk kivételek. És ha az összes adatot összeadod akkor lehet, hogy a minőségi mezőgazdaság fenntartása éppen közgazdasási szempontból összeségében kifizetődő.
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..
w Kádár-monológok 2007.06.19 09:00:00
Mindenekelőtt: Schmidt Mária nem vette meg az Indexet, (azt csak az Új Többség morálisan még picit kacska harsonájának, a Magyar Nemzetnek fiktív szerzője képzelte), szóval továbbra is azt írunk róla, amit akarunk. Most épp kellemes meglepetést okozott, ni. Voltam bátor néhány…..
w Holnapután 2007.06.18 11:00:00
Egyre hangosabb a klímaváltozás miatti pánikkeltés, úgyhogy a magam eszközeivel be is szállok. Az Armageddon-forgatókönyv vagy reális, vagy nem. A klímaszkeptikusok szerint a történés lassú, kiszámítható és csekély hatású; de igenis van arra kilátás, hogy nagyszabású és…..