Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masni10

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napló Éber álom vs. Valóság 3. 2010.02.19 08:49:00
Sohasem gondoltam, hogy ennyire fogok tudni örülni egy negatív tesztnek. Tegnap este a teszt csík sokkal halványabb lett, mint a kontrol csík. Cervix cucc még mindig nem tojásfehérjére emlékeztetett ugyan, de fene bánja. Talán pont akkor nem csekkoltam, amikor az volt. Azért elég bizarr a munkahely…..
Masni10 2010.02.22 08:04:22
Szia Csilla!
Nagyon boldog szülinapot!
Én 2 éve szedek euthyrox 100-at/nap. Nekem sajnos már egyáltalán nem működik a pajzsmirigyem, nálam ez már csak egy darab szövet, ahogy a dokim szokta mondani! Lényeg, hogy azóta minden "középidőben" hányingerem van és menstruációs v. terhességi tüneteket produkálok. Nem tudom igazán lehet-e hozzá köze, lehet, hogy csak érzékenyebb vagyok (a nem műkiödő testrész miatt), vagy csak egyszerűen öregszem (39)! Azt mondta a nőgyógyim, hogy hormonváltozástól lehet hányinger, fejfájás, stb. Ez lehet pe-kor vagy mensikor is! De lehet, hogy nálad most csak véletlen, figyeld meg, hogy több hónapon keresztül is jelentkezik-e?
Én már félrettem egy mini üveg páleszt, ha megszültél (már pedig ebben biztos vagyok), akkor megiszom! Gondolom a "biztos vagyok benne" dolog magyarázatra szorul: szóval sokan szokták mondani, hogy boszorkány vagyok, igazából nem, de nagyon sok mindent megérzek előre! Pl. egy nagy cégnél dolgozom, mikor idekerültem az egyik kollégámmal közöltem, hogy előbb utóbb vez.ig. leszel, ma már az! Lényeg, hogy amikor elkezdtem olvasgatni a blogodat, akkor ezt is úgy olvastam, és azóta is, hogy csak idő kérdése és lesz itt baba. Fel sem merült bennem, hogy nem jön össze! Akkoriban úgy gondoltam, addig nem is írok, csak majd, ha már van babád, és ösztönözlek, hogy add ki könyvben ezt az egészet, mert nagyon érdekes, tanulságos, olvasmányos, csak egyenlőre még hiányzik a végéről a happy end!
Kitartás! Üdv. Zsu
Ja még valami: Ne foglalkozz ennyit magaddal!!! Nem kell mindent észrevenni, élj csak és élvezd az életet, tudom nehéz, de a lazítás sokat segít! Ha jól rémlik amikor abba hagytad a kezeléseket, és lazítottál egy kicsit érdekes módon spontán teherbe estél!