Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarajevo

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megszokottnál terjedelmesebb posztot terveztem be mára, mert úgyis szombat van, a többségnek nem kell a munkaidőből lopni rá sok időt. Elég ritkán szoktam már így az elején véleményt alkotni egy-egy beküldött írásról, hogy ne befolyásoljak senkit az álláspontommal, de 27…..
szarajevo 2011.02.20 13:30:22
@Perillustris: nem nem erről van szó!, csak ha belegondolsz te is akkor nagyon sok olyan helyzet van, h az autós egy 10cm-es helyet hagyva -közted és az autó között- elmehetne, csak ott mindig megvan a kozkázata valami váratlan dolognak ami miatt simán bekerülhetsz a kocsi alá.
Subba Kínzó Kérdés: Szerver 2011.01.31 16:41:00
Ki az a nemzeti érzelmű rapper, aki rajongóitól koldult pénzt szerverre a közösségi portálja fenntartásához, majd a szerver megvásárlása után bezárta? (Tipp: ezután gyorsan nyitott egy fizetős oldalt, de mivel oda nem regelt szinte senki, gyorsan ingyenessé tette azt)?..
szarajevo 2011.01.31 17:15:54
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
szarajevo 2010.12.22 12:39:29
@Knorr: Na sikerült egy okosat hozzászólnod kedves Knorr! Egyrészt nem ázik szarrá az ember, max a comb felső része lesz vizes, hogy ennek mi a számodra felfoghatatlan oka? Csupán annyi, hogy ha van egy jó kabátod (nem derékig érő, hanem az alá leérő, nekem egy jó kis carhart van) akkor a hátad, combod felsőrésze nem ázik, alulról nem ázól mert ott a sárvédő szval max a sebesség miatt szemből elkapott eső az ami áztatja a gatyádat, de azt meg gyalog is beszopod.Amúgy meg egy télen van kb 3-4 olyan nap amikor nagyon cinkesen esik az eső.
szarajevo 2010.12.22 13:02:15
@Knorr: hát figyelj, az sztm alap, hogy télen bicózáshoz olyan kabátot veszel ami nem ázik. Esőnadrág...őszintén az az igazság, hogy sajnálom rá a pénzt. Az meg, hogy nem csak télen esik....hát ennyi alapján ne bicajozz mert szoktak biciklis balesetek lenni, ezt be kell vállalni, vagy költesz 30ezret minden fullos cuccra, amire én sajnálom a pénzt.
Igazi ötpontos játék van a Konga újdonságai között. A Monster Slayers engem leginkább a Patapon című PSP-s cukiságra emlékeztetett, de ebben nem kell ritmusra harcolni, hagyományosabb stratégiai játékkal van dolgunk. Van több tucat küldetés, ezeket kell végigjátszani…..
Asszem sokallok... Tanulság 2009.12.15 14:59:13
A tegnap este egyik fontos tanulsága, hogy még abban az esetben se szívj fel az orrodba édesnemes szegedi pirospaprikát, ha erre egy kifejezetten ritka azerbajdzsáni 50-es papírpénzt használhatsz fel...
Elnézést a következő intermezzoért, rövid időre megszakítjuk adásunkat egy kis reklámmal. Pár napja indult el új blogom, a IDDQD, amiben három cimborámmal osztom az észt a játékpiac érdekességeiről (szóval igazából nem is az én blogom, hanem négyünké). Wtf-hírek,…..
Tizenhárom. Ennyi megálló volt a célkitűzés a második szegedi villamopótló túrán, és természetesen már megint nem értünk végig. Volt bennem némi rossz előérzet is, hiszen a megrendezés időpontja csupán néhány nap híján az ominózus első villamostúránk négy éves…..
A BeluGerin Games remekbeszabott stratégiai játékkal állt elő, méghozzá tavaly december 30-án - rejtély, hogy kerülhette el eddig a figyelmemet. A Battle Gear célja roppant egyszerű; meg kell hódítani a világot. Ezt három nemzet, illetve közösség bőrébe bújva tudjuk megtenni.…..
Piákkal és minden földi jóval jócskán fölszerelkezve vágtunk neki az idei Sziget fesztiválnak. Én például egyenesen egy díszdobozos Becherrel a tarsolyomban. A díszdobozos bevitelben az volt a koncepció, hogy az sokkal kevésbé kelti egy piás üveg hatását a táska áttapogatása…..
Az előző két részhez hasonlóan, az Epic War 3 is megérdemli, hogy beszéljünk róla. Ebben az eposzi fejezetben nagyon vegyes játékelemekkel találkozhatunk. Hősünk fejlődése (legfeljebb 30 szint) során lényeket és bónusz támadó kártyákat gyűjthetünk. Ezt körökre osztott…..
Sonny, a jóarcú zombi verekedései a KMK olvasóinak egyik kedves játéka volt, és most itt a folytatás. Nem tudtam még rendesen kipróbálni, ezért Zoli fedőnevű munkakerülőnket hívom segítségül: „Még csak béta de 4-5 órát így is bele lehet tenni. Sajnos nincs újdonság…..
szarajevo 2008.12.22 19:34:17
matareseklan 15 éves a Doom 2008.12.10 20:03:00
15 éve látott napvilágot az id Software egyik legnagyobb és legismertebb sikere, a Doom. Az 1993-ban megjelent játék készítői és a csodafejlesztő, John Carmack ekkor már híres volt a Wolfenstein című játékukkal (a másik név a csapat palettáján). Azonban az új motorral és…..
Subba Szent Imre Dal 2008.10.22 09:32:00
Nem tudjuk megfejteni, hogy egy hazai viszonylatban mindenképpen kiváló kórház miért érzi hasznos lépésnek, hogy a világ megismerje az ott dolgozó emberek énekhangját. A Szent Imrében dalra fakadtak valami nemes célért, de az eszköz! Nem tudunk röhögve gépelni, átadjuk a szót…..
„Egy gonosz zsenivel kell meghódítani a világot egy titkos szervezettel. Lehet itt ölni, manipulálni, lopni, harcolni, szabotálni, agyat mosni, fejleszteni, terjeszkedni, üzleteket venni, új bázisokat nyitni és embereket toborozni a feladatok kiterveléséhez, végrehajtásához és…..
Minap érkezett egy olyan kritika, hogy a KMK kezdi tükrözni a Kongregate (aka. "Konga") nevű játékoldalt. Ez nem véletlen: ha csak lehet, igyekszem kongás linkeket rakni – a mai játékot például itt találtam, de miután megvolt a Kongán is, inkább onnan linkeltem. A…..
„Ritka az ilyen játék, stratégia és akció, jó hangeffektek, mindkét oldalnak van végigjátszható küldetéssorozata, de van skirmish, azaz azonnali játék véletlenszerű terepen is. Az Armorgames-en 9.2/10, pár napja került ki, de máris félmilliószor játszottak vele”…..
Gergőnek köszönhetjük a Doeo linkjét, ami vitán felül az egyik legbetegebb játék, amit internet valaha a hátán hordott. A feladat roppant egyszerű: rózsaszín, téglalap alakú cicafejeket(?) kell összeszednünk időre a folyamatosan változó pályán, remek zenei kísérettel. A…..
Erről a még forró és roppant jelentős hírről muszáj e helyütt megemlékeznünk: Önéletrajzi könyvet ír Mónikasó Mónika, ami szerinte olyan lesz, mint ő maga: szókimondó, de nem közönséges. (Forrás) Jó érzés tudni, hogy Móni nem csak a lakberendezéshez, a…..
Kicsitian küldte be a Warbears sorozatot, aminek első, második és harmadik része is elérhető. Mint munkakerülőnk írja, a játék a Hapland sorozatra emlékeztet leginkább, és igaza van. De inkább beszéljen ő: „Egy macikból álló kommandóval kell megoldanunk…..
Vasárnap Piliscsabára kellett mennem. Az óbudai állomáson szálltam fel a vonatra, de kicsit korán értem ki. Jó 20 percet kellett várnom. Gondoltam sebaj. Csend van, viszonylag jo levegő, idő így kényelmesen sétálgattam a pályaudvaron. Ott hallottam fél füllel, ahogy a vasútőr…..
A béka marad A király meztelen 2008.07.27 14:48:00
Korábban úgy gondoltam, ez a blog nem lesz semmiféle személyes megjegyzések helye, de most mégis kivételt teszek. Az utóbbi időben ugyanis a természettudományok tanításának kérdése több szempontból is bekerült a közbeszédbe. Magam ebből élek. Középiskolábn tanítok…..
Az előző játék nem elég egy teljes napi munkakerülésre, ezért aljasul bedobok egy lövegtoronyjátékot azoknak, akik még nem unják a műfajt. Az opusz neve Jungle Hunt és semmi újdonságot nem hoz elődeihez képest, de korrekt darab és a grafikája is aranyos...