Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpibácsi

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágival úgy döntöttünk, hogy szombaton megpróbáljuk a Schneeberget (Klosterwappen, 2076m) megmászni, illetve az 1380 méteren elhelyezkedő Kientalerhüttét tűztük ki köztes célként. Reggel 9-kor már a Weichtal Haus parkolójában, gyönyörű napsütéses, kellemesen időben…..
Rekord hosszúságú szünet után a kedves publikumot új bejegyzéssel örvendeztetem meg. Közel két és fél hónap vegetálás után elindultam a főiskolás obén, amikor Bálint felhívott a nevezés miatt, a „melyik kategóriába?” kérdésre természetesen rögtön A-val…..
Az egyik idei tájfutó fórum témája volt, hogy sportágunk extrém-e, ugyan nem ismerem az ott elhangzottakat, de ha egy kezdő ezen verseny alapján ítélkezne hangos igennel felelne, azt hiszem. Miért is volt extrémnek nevezhető ez a verseny kiderül a postból, szóval jó olvasgatást :)…..
szlovák barna sör Folytatódik nyárzáró szlovák barnasör-dömpingünk, ezúttal a Magyarországon talán legikonikusabb szlovák sör, az Arany Fácán barnájával folytatva. Itt sajnos elkerülhetetlen, bármilyen kínos is, hogy a KK kultúrmissziós szerepében tetszelegve vállalja…..
Lost in the forest GYIK-Sör 2010.04.06 00:25:00
Íme, egy igazi, tudományos értekezés a sör pozitív élettani hatásairól.(Aki esetleg nem tudná, hogy melyik folyadékról van szó, nézze meg az alábbi wikipédiás cikket:http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%B6r [letöltve 2010-04-05] :D)Hm, már másutt is olvastam, de most megint…..
Árpibácsi 2010.04.15 19:44:42
Első F21-es HOB-om. Mármint már régebb óta vagyok 21-es, csak eddig nem indultam ezen az ultimate erőpróbán. Mindig lebeszéltek, mindenféle jól kitalált "érvekkel" pl: "nem készültél", "felesleges elmenni, messze van", "nagyon hosszú az",…..
...avagy tavaszi Szpari 2010. Úgy tűnik továbbra is töretlen népszerűségnek örvend ez a verseny, a szokásoknak vagy innkább megszokásnak nagy a hatalma a klubok versenyre járási szokásaiban. Ennek köszönhetően idén is kb 400 versenyző állt rajthoz naponta, a 3 nap miatt drágább…..
Két hónaponta új bejegyzés, nem rossz frissítési gyakoriság mi? De legalább végre történt valami izgalmas és érdekes (igazából mindig történik valami, csak azok nem ennyire érdekesek) ami talán egy kicsit extrém is. Januárban hármasban (Árpi, húgom, én) végigtoltuk a…..
Árpibácsi 2010.03.11 21:20:54
Árpibácsi 2010.04.06 00:05:42