Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waxy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha napján én is járok azon az úton, ahol a mai poszt beküldője, Réka. A kerékpárosokkal ugyan még nem volt bajom, annyira sosem volt szűk az út hosszabb szakaszon, hogy ne lehetett volna bármelyiküket rövid időn belül megelőzni. Ellenben eszetlen autóstársaim simán…..
waxy 2011.09.29 12:11:03
Nem szokásom kommentelni, de a post által érintett útszakaszt 8 éve járom, hasonló érzésekkel. Valóban szép a környezet bár sajnos amikor reggel megyünk a munkába és amikor jövünk haza általában sötét van és nem sokat lehet látni belőle. Ha mégis világosban jövünk haza akkor a Kedvesem a bocikat szokta bámulni. :) Szóval velem is fordult már elő, hogy egy erőszakosabb kolléga néhány centire követett az erdő közepén és elém tévedt valami cica. Én persze lassítottam és mivel ő rám volt tapadva nem láthatta az elém kerülő állatot. Láthatóan a felmenőimet szidva az első adódó alkalommal beelőzött és "büntetett".
Egyébként engem is zavarnak a lassan haladók. De megértő vagyok, hiszen ha én járnék arra először, akkor én sem mernék 60-nál többel menni a beláthatatlan kanyarok miatt.
Aki viszont folyamatosan arra jár és elgondozik, hogy minek is van ott az a vasúti átkelő, na annak van miért bosszankodni. Mert a vonat egy 2 km-es szakaszon belül keresztezi az utat, majd vissza is jön. A hurkon belül pedig nincs is megállója, tehát értelmetlen anomália. Ez kellene megoldani területfejlesztéssel.
A nap mint nap ott elhaladók azért sietnek, mert fontos az a két perc, hiszen ha a vonat előtt oda érkezem, nem kell várni esetleg még 10 percet, mely késésnek hatására pesten elkezdődik a dugó, ezáltal fél órával később érem el a célt.. és már nem is kapok parkolóhelyet vagy a főnök kirúg stb.
waxy 2011.09.29 12:32:41
@Drdnght: Persze lehet kerulni de nem vagyok benne biztos hogy az gyorsabb, mondjuk legalabb allni nem kell.

Én mindig lekanyarodom jobbra Fótra beérve, így a harmadik sorompót kihagyom. Erre viszont figyelni kell, mert tegnap reggel 6-kor is találkoztam trafipaxal. :)
A Mac OS X magyar verziói továbbra is rendíthetetlenül és folyamatosan készülnek, ezúttal az egy hónapja megjelent 10.6.7 magyarítása jelent meg az Apcom oldalán.Mivel a korábbi 3-5 hónapos frissítési ciklusok az utóbbi időben egy hónaposra csökkentek, számítani lehet rá, hogy…..
 Az MR1 Kossuth Rádió újra elővette a mágnesezés teóriát a Napközben című műsorban (http://www.mr1-kossuth.hu/mrplayer.php?autoplay=1&hangtar=20110211_090517_1). Ez a riport is elég egyoldalú, hemzseg a bakiktól, erősen áramszolgáltatói megrendelés szagú, és…..
waxy 2011.02.14 12:06:07
@sysy: Az órán belül van egy mágneses mintával felírt csík.
Véletlen a mobiltelcsim a villanyórára -vagy mellé- teszem és hívnak, akkor nem sok marad azon a mágnescsíkon. És így leszek bűnöző, bűntelen. :)
Legalábbis a Mazda szerint. Személyre szabható, döbbenetes új technológiák, hologramos vezérlés, ruhaszkenner. És persze kalapáccsal vertünk fejbe brit újságírót. Tényleg. Vélemények az azonos című írásunkról...