Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikky

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"....és eljön majdan egy nap, jellemezve átlagos, továbbá hétfő, mikor mi, úgynevezett emberek, utoljára ébredünk...."( ismeretlen)Fényes lesz majdan a reggel, csiripelnek a madarak, mozgolodnak a kukásautók. Felkelek majd én is, remélve józanul, céltudatosan, és…..
Oh, igen, azok voltak a szép napok. Emlékszem, mikor még iskolába sem jártam, hétköznaponként az oviban tengettem napjaim, azután otthon voltam, vagy kimentem a ház elé játszani a többi gyerekkel...kötetlenség jellemezte e éveket. Na de ez már történelem. Belegondolva mostani…..
Júlia - Oh. Romeo! Miért vagy itt Romeo?! Miért zavarod meg szende élvezetem e ismeretlen férfival ágyamban? Miért vagy itt éj közepén, virággal kezedben, büdös kölnitől bűzölögve, förtelmes pápaszemeddel?Romeo - Oh, öh, Júlia, szívem értelme, ki tortán vagy a hab,…..
Talán, jobb lenne, ha le se írnám. Igaz, valamilyen szinten vicces történet, szóval vétek lenne kihagyni. Az egész egy szép nyári napra esett, szombatra. Ez egy ilyen tipikus bulizós nap, de szerencsére akkor nem kellett "tervezni semmit", mivel az én drága kuzinomnak…..
Nem vagyok egy filozófus fajta, de olykor nekem is támad olyan kedvem, hogy elgondolkodjak, spekuláljak erről a nagyszerű, de ugyanakkor egy érdekesen megmagyarázhatatlan jelenségről, melyet életnek hívnak. Időpocsékolásnak tűnhet, mert ez nem egy életbevágó talány, nem egy…..
Mikor is volt ez pontosan...hát, nem voltam túl józan bevallom becsülettel, de azért a lényeg bennem maradt. Ez is egy olyan érdekes jelenség, mert mennyit is kéne inni ahhoz, hogy ne emlékezz semmire?? Na, ezt talán mindenki döntse el maga, én csak mérsékelten vagyok…..
Hát igen. Ez a nap is eljött végre. Megint eltelt egy kis idő, és megint itt vagyunk. Itt vagyunk a végén, és egyben az elején valaminek. Az elején valaminek, amiről tudjuk, hogy elöbb vagy utóbb véget ér, de jó lesz. Jó lesz, mert inkább szabadság jellemzi, mint fogság.…..
csikky 2007.06.24 10:44:19
Oh, nem, ez nem egy rémtörténet, melyben feltünik egy jó képességű torzpofa, aki lassacskán kinyír mindenkit, de persze mindig akad egy, aki odavág neki, az pedig, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, megdöglik...hát nem, de ötletnek nem rossz.Mivel jó magam is azok közé…..
csikky 2007.06.24 10:43:25