Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koppányvére

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kossuth kudarcot vallott. Orbánnak sincs sok esélye. Mostanában nagyon sok szó esik az IMF-ról, az Európai Központi Bankról, a Valutaalapról. Orbán és a Magyar Nemzeti Bank „harcáról”. Megy a nagy hülyítés. A megosztott magyarok egyik fele és a bankárok, az EU és…..
2001, a jegybank elárulása és átadása az EU-nak! A jegybankelnök fizetését az előző Orbán-kormány határozta meg, a javaslatot Járai Zsigmond nyújtotta be a parlamentnek. (Érdekességképpen: nem sokkal jegybankelnöki kinevezése előtt.) Ez rögzítette az alapfizetést,…..
Hampel Kati divatterzővel és exkluzív üzlettulajdonossal még tavaly találkoztam egy apróhírdetésben, a Magyar Demokratában. Rákerestem és megtaláltam a ruháit, amit váci utcai üzletéből megvásárolhatunk, ill. kölcsönzhetünk is. Az az igazság, hogy  a XIX. század és a…..
A január 10-i nyomtatott Népszabadságban megjelent két fizetett politikai hirdetés, mit ad isten, ugyanarról a témáról. Egy az MSZP-től, egy a Fideszt-ől. A Magyar Nemzetben nem találkozhatunk MSZP-s hirdetésekkel, ott figyelnek, hogy ne zavarják össze az olvasóikat.…..
koppányvére 2010.02.08 12:26:46
www.valasztas2010.eoldal.hu/ érdemes elolvasni
Mennyi megkeseredett ember él e hazában, akiket átvertek 1989 ben. Az Isten elfordult tőlünk? Kérdezzük és jogosan tesszük fel ezt a kérdést?  Szerintem nem! Képtelenség kérni annak, aki nem tesz érte! Ne várjuk istentől a megoldást, ha nem mozdulunk meg. Hagyjuk, hogy a…..