Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danzsu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scotland Úgy alakult, hogy afféle késői nászútként elmentünk egy hétre Skóciába. Közel is van, szép is, miért ne, ugye. Hétfőn felvonatoztunk Edinburgh-ba, szép kényelmesen, elvégre üdülés, befészkeltünk a guest house-ba és estefelé lazán felderítettük a környéket.…..
Április 29-én jó lehet britnek lenni! A királyi esküvő napja, amikor Kate és Leopold William kimondta a boldogító "I will"-t. Londonban óriási az ujjongás, lengenek a Union Jackek meg megy az integetés ezerrel. Nálunk északon mi vagyunk a leglelkesebbek, néztük a BBC-t,…..
És lássuk a zászlót tortán is, cukorból:Igazi angol ízetlen chocolate sponge torta volt icing sugar borítással, de nagyon népszerű voltam vele. :)Azért elfogyott, mert mindenkivel megígértettem, hogy visz haza magával. Az icing sugar borításban az a rossz, hogy nagyon gusztusosan…..
Hát ezt is megértük.Egy éve szálltam fel arra a repülőre, ami aztán szintén felszállt.Majd leszállt.Angliában.1. ábra  The HUNion Jack ..
Egy napsütéses vasárnap délután elkirándultunk Whitby-be. Whitby a tengerparton van, ahová másfél óra erdei vonatozással lehet eljutni. Az első kérdése a várossal kapcsolatban mindenkinek az volt, hogy ugye ettünk ott fish'n'chipset és felmentünk-e a lépcsőn. Mindkét kérdésre…..
Az esküvőről magáról sokat nem írnék, pénteken a hivatali esküvő nagyon kis szolíd volt, a motherbook-driver néni nagyon aranyosan készült, nagyon lelkes volt, noha tudatában volt, hogy mi a szombatira gyúrunk inkább. Az egész nem volt fél óra, ami jó volt, mert másnaposak…..
Kicsit régen frissültünk, noha téma lenne bőven. Csak hát az ifjú házasok élete, tudjátok. Meg aztán... lusta is vagyok írni. :) Érdekes amúgy, itt a blog.hu-n lehet nézni ilyen statisztikákat, hogy hányan töltik le az oldalt, hány látogató, ilyesmi, nos, még az ilyen…..
Most pedig a személyes dolgok után valami ismeretterjesztővel folytatnám, noha vannak kétségeim ennek hasznosságáról, hiszen ha valakit érdekel, úgyis utánanéz máshol, akit meg nem, annak úgyis mindegy. Anyway, ha már ezt valamiféle missziónak érzem, miért ne élhetném…..
Ha már állítólag az esküvőnkről is szól ez a blog, legalább egy poszt szülessen má' a nagy eseményről. Mondá urszuszka magában vasárnap reggel.Szoktam volt mondani félig viccesen, félig komolyan, hogy ha én ezt tudom kicsit több mint egy évvel ezelőtt Rómában, amikor is…..
Londonról is essék szó, ha már egyszer "utazóblog". Mivel márciusban a Gatwick Airportról repültünk haza, a vonatok és repülők menetrendjét tanulmányozva arra jutottunk, hogy a legkényelmesebb az lesz, ha ott alszunk Londonban. Így tehát volt egy jó fél napunk arra, hogy…..
Már elnézést a címért, de tényleg így van ez most. Már kezdtem belefáradni a két hónapnyi állásvadászatba. Nap mint nap lefutottam a szokásos köröket a nagyobb és kisebb állásportálokon, a szerdai újságban, a kirakatok között, JobCenter Plusban, stb... Táblázatban…..
Szóljanak a fanfárok, megérkezett Őfelsége Őkirályi Őgyógyszerészsége!Történt ugyanis, hogy igen kiválóra írtam azt a tesztet, ami ahhoz kellett, hogy teljes jogúan dolgozzak itt. A kamarai engedélyem már ugye régóta megvan, a Boots azonban (joggal) megkövetelte, hogy…..
Itt a jól megígért kajás bejegyzés. Az elmúlt néhány napban kipróbáltunk pár hamisítatlan angol kaját, és egyáltalán nem találtuk őket rossznak. Sőt, ezúton üzenjük a kolbászt és szalámit küldözgető rokonoknak, hogy felülmúlta a várakozásainkat a brit gasztronómia.…..
Igen, az ott meglepő módon napsütés a redőny mögött. Ugye milyen csodás? Na nem is tartott sokáig :) Viszont hamár ilyen szépen indult a nap, sok mindent elterveztem. Délelőtt 11 után elindultam itthonról, hogy elsétáljak Malgabo munkahelyére és ott együtt ebédeljünk (ebéd…..