Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sudo su (törölt)

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon a kínaiak kit anyáznak, amikor a harmadszor cserélt alaplapú noteszgép negyedik javításánál a szerviz benyögi, hogy lejárt a garancia, innentől fizetős? A fenti videóból épp ez derül ki. Naiv ügyfél megelégelve a szituációt besétált a legközelebbi HP-kimérésbe és…..
sudo su (törölt) 2010.03.18 08:55:16
@Layosh: Sok boldogságot az új notebookhoz.
  Emlékszünk még az I. Székely Önkormányzati Nagygyűlésre, amelyből rögtön kettő is volt, vagyis hát egyesek szerint tulajdonképpen egy, mások szerint még annyi sem? Arról a Tőkés László által erőből átnyomott kezdeményezésről van szó, ami az összes…..
sudo su (törölt) 2010.03.13 19:36:10
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
Komolyan mondom, nem hiszem el. Nem olvasnak Orbánék újságot, internetet? Nem veszik észre, mennyien bíznak bennük? Abban, hogy majd ők igazságot szolgáltatnak, visszaszedik az ellopott milliárdokat, lecsukják az elmúlt 8 év bűnözőit, hogy TESZNEK valamit? Nem veszik észre, hogy a…..
sudo su (törölt) 2010.03.11 15:28:13
@LION_heart: Nem tudod? Hát a sötétség seregei! Legalábbis Vadai szerint.
A múlt heti elhanyagolt csecsemő után megint egy játékhoz kapcsolódó, szörnyű halálesetről kell beszámolnunk: Amerikában, a Tennessee állambeli Wilsonban Countyban egy hároméves kisgyerek, Cheyenne Alexis McKeehan mostohaapja pisztolyával agyonlőtte magát. A kislány csak…..
sudo su (törölt) 2010.03.11 09:20:18
@Kavics: matchbox

@is: Meg minek volt töltve?
Fília Pub Egyben a Swift 2010.03.10 08:00:00
Nem mai történet, de tartozom még a Swift törés utáni kalandjaival. Valahol ott maradt félbe a történet, hogy az autó bekerült a munkahelyemre, és a bontó peremén csendesen várta, mit hoz a sors. Nem volt sok esélye arra, hogy újra aszfalton találja magát, az autó…..
sudo su (törölt) 2010.03.10 22:11:55
@KuKori: Ja. Meg motorháztetőt lekapni, és akkor tiszta medmexes :D
sudo su (törölt) 2010.03.10 23:33:17
@amenta: Na azért. :-D

Biztonságról amúgy 10 évnél idősebb tervezésű autónál felesleges beszélni, mert azoknál már csak az őrangyalodon múlik minden. Szerencsére az enyém sohasem aluszik :-D
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.08 09:32:00
Kiosztották az Oscar-díjakat, livebloggoltuk az Indexen, így a mai nap kicsit lightos lesz, előre is elnézést érte, de aludni is kell majd valamikor. Az Avatar hálistennek nem nyert számottevő díjat. Március 5-én Jeff Probst, a Survivor műsorvezetője ugrott be Larry King helyére…..
Minden idők egyik legidiótább kalandjátéka, a Secret of the Monkey Island (aminek a nimbuszához itthon a CoV #15-ben lement gigaleírás is hozzájárult) tavaly XXI. századi külsőt kapott: a Lucasarts teljesen újrarajzolt grafikát és utószinkront gyártott a kalandjáték-klasszikus…..
sudo su (törölt) 2010.03.07 23:27:48
@Stöki: Neverhood zsírság, nagy kedvencem volt.
A zenéi a mai napig a fülemben vannak.
Egyedül az a baszom-hosszú folyosú idegesített benne, (amin a család története volt a falon vagy mi)
amire 2x végigmentem rajta, begörcsölt a karom. :-D

@szzsömi: Van valami ilyen vidámpark, hogy Pirates of the Carribean, vagy egy vidámpark része, vagy mittudomén. És elvileg az ihlette mindkettőt. Amúgy ez a vidámpark meg is jelenik a második(?asszem) Monkey Island rész végén, egy olyan mindfuck keretében, hogy maradandó agykárosodást okozott bennem
Meghalt egy három hónapos csecsemő, mert a szülei a gondozása helyett inkább minden éjjel 12 órán keresztül játszottak. Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy mindez Dél-Koreában történt. A személyi jogok védelme miatt csak Kimként emlegetett házaspár még 2008-ban ismerkedett…..
sudo su (törölt) 2010.03.06 15:40:58
Blackhawk filmezett le egyben több érdekes dolgot is. Elvileg nem akartam már több Mesterlövész féle "ujjpisztoly" dolgot berakni, de itt elég kivételt tettem Retrozásom közben a GTA - Vice City-ben egy mesterlövészes jelenséggel találkoztam, amelyet a rosszpcjatekokra…..
Budapest - Szeged vasútvonal, 190 kilométer. 1938-ban egy 328-as gőzmozdony a 701-es gyorsvonatot 140 perc alatt húzta el Budapestről Szegedre - írta a delmagyar.hu   30 évvel később, 1968-ban az M40-es (Púpos) ezer lóerős dízelmozdony 152 perc alatt teljesítette ezt a távot.…..
Kedvenc balta fejű riporterünk március 16-án 23:30-kor legújabb sorozatával visszatér a Discoveryre. Kemp, aki már egyszer megjárta Afganisztánt, most újra csatlakozik a lázadó tálibok ellen harcoló brit alakulatokhoz. "Testközelből szerez tapasztalatokat arról, hogy…..
sudo su (törölt) 2010.03.01 15:18:12
@Leadfoot: Az mekkora volt :D
Extrasban (alias Futottak még) is rohadt jó volt
Egy nappal Molnár Csabi után a Fidesz is bemutatta összehasonlító kiadványát az elmúlt évekről. A címe "Itt az idő!", és Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatójának elmondása szerint 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért készült, teljes költségvetése…..
Hétfő óta röhög az ország az MDF-es jelöltek bemutatkozó kisfilmjeikből összerakott 10 perces videón. 2 nap alatt 100 ezren nézték meg idáig a Youtube-on ... Somogyi Zoltán, a párt kampányfőnöke érezhetően nem örült a kisfilmnek: "Nem számítottam ilyenre, nem…..
IDDQD A legdrágább játékok EVER 2010.02.23 15:02:00
A Digital Battle-nél láttunk egy érdekes összállítást arról, hogy mik voltak eddig a játéktörténelem legdrágább projektjei. Bár az ilyen adatokat nemigen szokták a pórnép orrára kötni, így a legtöbb szám becslés, no meg több cím is hiányzik, ami erősen odaillene (World of…..
A House-t és a hasonló sorozatokat gyakran éri az a vád, és azért lássuk be, némiképp joggal, hogy egyemberes szériák, melyek abszolút a főszereplőre épülnek, és nélküle nem is működnek. Éppen ezért izgalmas, amikor az ilyen one-man-show típusú sorozatok teret engednek…..
A következő mail esett be a levelesládánkba. Aki be szeretné kommentelni, hogy kissé reklámízű, annak igaza van, mégse fáradjon. Elvégre, ők legalább dolgoztak vele, leforgatták, vágták, satöbbi, tisztán tájékoztatási célzattal. Hoyg megtudjuk, mi történik az ominózus…..
sudo su (törölt) 2010.02.22 07:50:10
@KuKori: Ilyenis van? Gondolom csak az automatákban. Remélem manuális váltósoknál nem terjed el, mert akkor fékezéskor nem tudok gázfröccsöket adogatni :D
Belsőség Medvekonzerv 2010.02.21 12:00:00
Tételezzük fel, hogy akadnak önök között olyanok (mint én), akik szeretnek horgászni. Sőt, mákjuk van, hiszen a „Hónap csontkukaca”-fotópályázaton megnyerik a fődíjat: egy kanadai horgásztúrát. Szóval ott üldögélnek a dokkoknál alkalmi túravezetőjükkel, mikor…..
sudo su (törölt) 2010.02.21 21:21:18
Ezt szerintem már láttam a "there i fixed it" blogon.
thereifixedit.com/
Rohadt jó oldal, tiszta ilyen kókányolásokkal van tele :D
A végső célunk – illetve a végső előtti, a magánhadsereg és a világuralom előtt – az, hogy minél több saját tartalmunk legyen az IDDQD-n. Most például indítunk egy képregényt, sőt webcomicot, sőt sprite comicot. Ez utóbbi műfaj lényege, hogy ismert játékokból…..
sudo su (törölt) 2010.02.18 23:06:30
@Linkovic Csumoszky: Én. És épp ezért 3 hét alatt sikerült végigvinni :D Nekem monjduk a Scummos játékok közül még az egyik legkönnyebben végigvihető volt a DOTT.
Monkey Island trilógia, meg Sam and Max volt inkább nehéz. Azokban kb naponta leragadtam, és akkor mehetett a pixel hunting, meg a kombinálj mindent mindennel az inventoryban :D
sudo su (törölt) 2010.02.19 15:47:31
@Stöki: Akkor csak pirate-wannabe, mint Guybrush Threepwood :D
A CW csatorna (A CBS és a Warner szerelemgyermeke) berendelt egy pilotot Ridley Scottól (igen-igen a Szárnyas fejvadásztól az Alien 2-n át egészen a Gladiátorig) és Tony Scottól (Top Gun és Utolsó cserkész, csak hogy a filmeket említsük, de azért a Gyilkos számokról se…..
Alex Kapranos elárulta, hogy a Franz Ferdinand elkezdett dolgozni a negyedik lemezén. "Nickéknél (Nick McCartney - gitáros) most írunk pár dalt, és megint megpróbáljuk máshogy csinálni a dolgokat. Nem túl hosszú idő múlva hallani fogjátok. Az előző lemez előtt túl sokat…..
sudo su (törölt) 2010.02.16 22:39:50
Kérem tisztelettel, pontosan 40 évvel ezelőtt, ezen a napon (naná, hogy péntekre esett, és ha engem kérdezel, biztos vagyok benne, hogy mocskos-szar, esős idő kellett, hogy legyen) Európában megjelent a Black Sabbath első lemeze. Igaz, ezt egy brutálisan erős sor követte (1975-re már…..
  Az ország drámai jobbratolódásának újabb bizonyítéka került a Mandiner birtokába. Az európai értelemben vett goafesztivál, Ozora 2010-es (nem hivatalos) trailere alapján úgy tűnik, idén jelentősen növekszik az óriásmulatság magyarságteljesítménye.…..