Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogynehogye

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, nagy sikerű köztársasági elnökünk (aki nem szeretem vendég lett Szerbiában, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában) (Elnök Úr már csak egy-két szomszéd államot kellene megsértenie hivatali idejének végéig, hogy minden szomszédunk még jobban utáljon minket!!!) elmondta…..
Szűzgarázs 8. A szerkesztőnő 2010.02.03 08:00:00
Találkoztam a szerkesztőnővel egy kávézóban. Meg akart nézni magának. Karcsú, agilis csaj, kicsit idősebb nálam. Rövid hajú, a bőre hibátlan, a sminkje is. A tévében láttam már párszor, noha keveset nézünk tévét. De szimpatikus. Látszólag konszolidált életet él,…..
hogynehogye 2010.02.04 11:50:51
@Gloria Mundi: el kéne menned beszélgetni egy pszichológussal, nem csak az egyház és papfóbiád miatt, hanem úgy nézem komoly üldözési mániád van is - komoly :D
Különben a szexcsatás irásod/írásaid unalmasak szinte olvashatatlanul szétszórtak.
Azt mellesleg honnan inerpoláltad hogy keresztény vagyok? Mi van, ha budhista, vagy trappista, esetleg ementáli?? :D Vagy szimplán meg sem vagyok keresztelve és kőkemény materialista vagyok?
Baromira unalmas már ez a lemez...
hogynehogye 2010.02.04 11:57:06
@vén betyár: hát nem venném a lelkemre ha elrontottam a szórakozásod ;) De sajnos erre mérget vehetsz - mondom volt már erre precedens.
Az időzítés, a téma... Hogy kiknek az érdeke azt nemtom. Ennek meg annak az oldalnak is van/lenne oka rá.
- a konzervatívok szépre festenék ami is ami bizony fekete
- a lierálszociknak meg az az agybogara - hoyg a vatikán setét kazamatáiban ministránsfiúkat molesztáló spenis inkvizííísön világösszeesküvést szít... namost hoyg felnőtt emberek akik magukat értelmiséginek tartják (Para-Kovács + Bakács a klubrádióban) ilyeneen pörögjenek az már őket minősíti :D
hogynehogye 2010.02.04 12:03:02
@pincze: ettől lehetne szórakoztató, de ez nem az. Ahhoz, hogy valaki ilyet írjon minimális szinten ismerni kellene azt a világot amiről ír (pl Umberto Eco).
Hogy lesz valaki apáca? És apátnő? Nem feltétlen a hatalmas hivatástudat vezeti erre a pályára, ahogy Letícia nővér blogjából is tudjuk. Nem volt ez másképp a középkorban sem, sőt, akkor még sokkal különösebb indokok is kolostorba irányíthattak egy lányt, mint…..
hogynehogye 2010.02.04 03:21:48
@Gloria Mundi: neked fizetne hogy hülye légy vagy születési rendellenesség?
hogynehogye 2010.02.04 03:25:14
@tiboru: annak a pedofil SZDSZ-esnek nincsenek tippjeid? Meg tudod vannak ezek a nagy leleplezett pedofil hálózatok azokról miért nem csámcsogunk kicsit? Ja persze azok nem papok!
Szűzgarázs 7. Hétköznap 2010.02.01 08:00:00
Ma egész nap hülyeségeket intéztem. Elromlott egy zár, eldugult egy lefolyó, nem nyomtatott a nyomtató. Mindenhez engem hívtak. Néha a falra mászom attól, hogy mindenki ennyire tehetetlen. Döntésképtelen. Persze tele vagyunk öreg apácákkal. Fiatalok alig. Azok is olyan teszetoszák…..
hogynehogye 2010.02.04 03:09:37
@Gloria Mundi: Nemcsak hogy a történelmi ismereteid homáylosak de mérhetetlen sok ostobaságot is beszélsz.
hogynehogye 2010.02.04 03:15:53
@zellerlevél: nyilvánvalóan kamu a blog van most pár ilyen. Gyakrabban gerillamarketing, de itt valószinűleg politika lesz a háttérben. Szerzetesek írnak blogot van a jezsuitáknak a bencéseknek is rendes, hivatalos blogjuk. Aki ezt írja életében nem látott élő apácát nem beszélt velük egyszerűen az emberek nagy többségében az apácákról élő sztereotipiák mentén mozog.
Majd nézz vissza választásokhoz közeledve jön majd a szokásos lemez, a titokban az egyetemi tanárral szexelés riporterrel leszbizés esetleg pedofil vagy apácákkal hetyegő pap.
Azt, hogy "szerzetesnő" az életben nem hallottam még egyházi személytől :D 'Nővérezni' szoktak :D
Nem gondoltam volna, hogy ennyien fognak olvasni.. meglepett és kicsit el is gondolkodtatott, folytassam-e a blogolást.. az "..elmondom hát mindenkinek"-részt nem gondoltam annyira komolyan:)De úgy döntöttem, folytatom.. vagyis az eltelt pár nap alatt sok érdekes tapasztalatot…..
hogynehogye 2010.02.04 01:37:50
@Stupidella: komolyan, beveszed ezt a blogot? Szerintem az a cég fizet neki valamennyit, hogy az oldalukat reklámozza - esetleg a cég egyik alkalmazottja. Árulkodóan modoros a fogalmazás nincs helyesírási hiba, aki komolyan blogol egész más stílusban ír.