Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nilsholgersson

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adani Egy 400km-es út története 2014.05.13 14:15:14
Kihasználva a hosszú hétvégét terveztem meg egy kalandos hazautazást, Budapestről Békésre, beutazva olyan vasútvonalakat, részben olyan vonalakon is utazva, ahol korábban még nem jártam. Az utazás Kökin kezdődött 10 órakor szálltam fel a már itt álló kelebiai…..
Te menj a hugyosokhoz, én majd ágyazok a lábasoknak. Mi ketten voltunk a lábasok az öreg harcossal. A prosztatások a hugyosok. Érdekesek a sorsfordító események. A legtöbbször nem is tudjuk, hogy az az esemény ami most éppen megtörténik velünk, az sorsfordító. Megyünk valamerre,…..
nilsholgersson 2013.11.13 17:24:05
@mig54: igy van. Itt is pont azt kellett volna az utolso enter leutese elott: atolvasni. Gusztustalan befejezese pedig arra enged kovetkeztetni, hogy sokkal nagyobb baj van a szerzovel, mint a jegyzetevel.
Az olvasói kérdésre válaszolva: szerintem nagyon nem normális. De persze nem vagyok statikus... Hello! Szerintetek mennyire normális, hogy miközben szakad az eső, itt-ott kifordult a föld a beton alatt, megjelent egy hosszanti repedés a rézsün keresztbe a 4 m es munkagödrün,…..
Gabi szerint vége a nemzetközi vásárlásnak, miután nem tudni, hol, hányszor akarják átváltani a forintot, amíg elfogadják, és ezalatt mennyivel emelkedik a kifizetett összeg. Swisstől CIB-forintkártyával online repjegyet venni 10 ezer forinttal dobta meg a valódi árat: A…..
Meglehetősen kellemetlen, mi több, jó szar hírünk van az európai csúcsfutball rajongóinak: a Viasat3 vezetősége úgy döntött, hogy a nemrég még országos adó titulussal fenyegetett csatorna innentől kezdve istenbizony női csatorna lesz, így azon férfias játékoknak (értsd:…..
A "mással még sosem történ ilyen probléma" az egyik leghergelőbb kifogás egy szolgáltatótól, mert és akkor mi van. Virgács bankkártyájáról kétszer emelte le a fuvar összegét a taxitársaság, akik szerint a bank visszaigazoló sms-ei sem biztos, hogy valódiak. Kedves…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Ahogy ígértük, a gazdasági rovatot ráuszítottuk arra a témára, hogy vajon törvénytelen, vagy simán pofátlan dolog emeltdíjas telefontarifát kérni az ügyfélszolgálati hívásokért. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen azt mondták, a dolog nem sért törvényt. Tehát…..
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..
Megnyugtató, hogy a népszerű fapados cég nem utazik direkte a papokra. Nemrég ugyanis, a Jól megszivatott egy papot a Wizz Air című posztban egy szeminarista kalandjait olvashattuk, aki érvényes jeggyel és 2 órával az indulás előtt már a reptéren volt, több társával együtt…..
Vőfély Sanyit meglegyintette a sikertelenség szele, ugyanis a mátészalkai Tescóban Thomson CD-játszót vett. Amikor elromlott, annak rendje és módja szerint ki is derült, hogy a Thomson időközben kivonult Magyarországról a sztori ekkor nem várt kanyart vett. Napsugaras részletek…..
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
nilsholgersson 2007.09.06 14:35:04
nilsholgersson 2007.09.06 14:36:20
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
Tegnapi maléves-american airline-os naiv ügyfelünk problémájára máris itt a hivatalos megoldás: a jegyét csak az American Airlines tudja kiállítani, minthogy ott törzsutas. A Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese bővebben is kifejti: Mint Önnek nagy tisztelője mind főtt mind…..
nilsholgersson 2007.07.28 02:27:31
Tamásnak nem kellett sokáig várni a Cerbona reakciójára, akik szerint az áruházban fertőződhetett meg a férges műzliszelet: A teljesség és korrektség kedvéért elküldöm a müzli szeletben talált kukac reklamálásra írt hivatalos választ a CERBONA-tól. Én elhiszek mindent és…..
A Homár nem tudná megmondani, mennyire általános jelenség, de azért elég fura, hogy az Erste bank akkor is felszámol tranzakciós költséget, ha pl. fedezethiány miatt nem sikerül a pénzfelvétel, ahogy M.E. tapasztalta: Apró, de annál bosszantóbb költség felszámolása…..
Egy igazi nyári kötöttpólós botványt leplezett le Mitilla, akit Tihanyban külföldi vendégével aláztak le egy 1. osztályú árfekvésű kávézóban: Kedves finn vendégünket levittük a minap a Balatonra, mit neki a Balti tenger, lássa a magyart is. Azt azonban nem gondoltuk, hogy a…..
Ugyan ki ne szerette volna legalább egyszer bézbólütővel laposra kalapálni átmenetileg működésképtelenné váló háztartási eszközét? Leslie megdöbbenve tapasztalta, hogy maga a gyártó, esetünkben az Indesit is hajlik az értelmetlen erőszakra, de a használati utasítás magyar…..
Ha ezt előbb olvassa a Homár, biztos nem posztolja az Oakley-harcos pozitív történetét, de úgyis itt a hidegfront, legalább a szívekbe költözzön egy kis melegség. A legfrisebb fejlemény, hogy a karcmentes Dr. Batz-papucsok után nyomozó K. közepesen köcsög bullshittelgetős…..
nilsholgersson 2007.07.05 05:53:07
hétfői meeting Batzéknál:

szereplők:
V: vezérigazgató
L: a mi Lacink

V: Jó reggelt Laci! Mi történt, amíg szabadságon voltam?
L: jó hetet zártunk. itthon 213 üzletbe szállítottunk, mindenhova egy párat. sehol nem tudnak többet raktározni.
V: jaj, ne is mondd..
L: export. betörtünk a zimbabwei és a trinidadi piacra. Ugandából folyamatosan jöttek a megrendelések, alig győztük.
V: szép, mondhatom.
L: organizáció, logisztika, ügyfelekkel való kapcsolattartás, volt minden..
V: Te vagy a legerősebb pillére a vállalatnak! Nélküled nem menne.
L: köszönöm.
V: volt e probléma?
L: neeem. semmi.
V: biztos?
L: biztos.. na jó.. öööö...volt egy pesti picsa, aki csak repedt bőrű papucsot talált a boltokban és bánatát szétkürtölte az interneten.
V: viccelsz, ugye?
L: nem. sajnos. ööö. de leállítottam. Hála a BKF-en és az üzleti főiskolán szerzett ismereteknek, válaszlevelemmel még aznap hatástalanítottam.
V: ez nagyon nem tesz jót nekünk
L: ugyan már! holnapra mindenki elfelejti.
V: műbőrök voltak?
L: igen. te mondtad, hogy az igaziakat az Emirátusokba exportáljuk, mert ott erős a konkurencia
V: apropó konkurencia! mi a helyzet velük itthon?
L: Az interneten különböző fórumokban álnéven szapulom őket. Esélyük sincs az idei nyáron.
V: jó. nagyon jó.. a pesti macának meg van a címe?
L: igen
V: ok. vegyél ki gyorsan neki egy igazit és add postára. kapja meg ingyen. de csak akkor, ha ír pár szép sort a termékeinkről.
L: ok, főnök. így lesz.
V: köszönöm Laci. jó munkát a hétre.
L: viszont
Hiába a hegyekben álló zseton meg a közös Unió, Metternich vére úgy látszik nem alvadt meg. Az OMV olajcég ugyanis az "Ausztria megint kicsit nagyobb lett" szlogennel tudatta az osztrák fogyasztókkal a multinacionális vállalat magyarországi térnyerését. Nekünk amúgy…..
Eheti(havi) rendhagyó heppiendes történetünket Mattv prezentálja, aki olyannyira magába szívta a napszemüvegben határozottan nézést, hogy az Andrássy úti Oakley-kimérésben is megszeppentek és ingyen kicserélteték neki szemüvege törött szárát. Persze nem első nekifutásra:…..