Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kupo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játékot Magyarországon a Delta Vision forgalmazza.Sziasztok! A nyáron Wostry meghívott, álljak be én is a geekek sorába, és írjak ismertetőket társasjátékokról. Bár nem ígérek heti rendszerességgel megjelenő kritikákat, mivel a huzopakli.blog.hu szerkesztője is vagyok,…..
Anime Comment Bakemonogatari 2011.03.18 15:00:00
 Lassan eljutok én is oda, hogy ha meghallom egy animéről, hogy light novel alapján készült, akkor első reakcióm a sikoltva menekülés. Nem akarok mélyebben belemenni a műfajról kibontakozó véleményemre, de kezd az az érzésem lenni, hogy ezeket animációba átültetni nem…..
Anime Comment Seirei no Moribito 2010.10.30 15:00:00
 Egyfelől nagyon jó tulajdonsága a japán fantasy-knek, hogy szinte nincs két olyan anime, ami ugyanabban a világban játszódik, mert így sohase tudhatjuk, milyen meglepő dolgok fognak történni, mindíg átélhetjük a felfedezés örömét. Másfelől viszont sajnos nem minden…..
A lenti videó ritka diadalmas pillanatot örökít meg: a Stallion83 nevű Xbox 360 júzer a Telltale Wallace és Gromit játéksorozatában unlockol egy 20 pontos achievementet, és ezzel eléri ötszázezredik gamerscore-ját. Annak, akinek az előző mondat kínai lenne: Xboxon majdnem az…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Kupo 2010.07.03 09:15:48
Anime Comment Játsszunk animést! 2010.02.03 15:00:00
Nem, ez nem az a bejegyzés lesz, amiben az ikszedik animés MMORPG fog bemutatásra kerülni, és sajna ez a bejegyzés még csak nagyon szofisztikált sem lesz; azt hiszem a téma és a kategória visszafogta az agyamat. Amit viszont hoztam, az egy rövidebb szódobálás az RPG-k és az animék…..
Kupo 2010.02.06 22:06:21
@Khaos: Dehát ez hülyeség! ;) Most komolyan, nem érzem, hogy a blog ütné az asztali szerepjátékot. A web 2.0 meg csak duma.

És több animéhez jelent is meg asztali RPG.