Regisztráció Blogot indítok
Adatok
böbebaba

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong FTC–Stars 3-1 2010.03.22 21:36:00
Szergej Oreskin és csapata bizonyította, komolyan gondolja, hogy kőkeményen megküzd a bronzéremért. A zöld-fehér együttes hétfőn este hazai pályán egyenlítette ki a győzelmek számát 1-1-re. A 29. percben esett az első gól, Sándor révén a Stars szerzett vezetést. Hucko még…..
böbebaba 2010.03.23 10:30:19
@forestjr: Érdekes ez a dolog. Néhány hete Miskolcon Szupermini (!) tornán viselkedett úgy néhány házigazda szurkoló (szülő, rokon) hogy azt hittem volna hogy valami kemény felnőtt tétmeccsen vagyok. Kifejezetten kellemetlen volt egy szektorban állni velük. Szerencsére máshol még ilyen nem fordult elő de azért ijesztő hogy nem a sportszerűséget látják már az 5-8 éves gyerekek sem
böbebaba 2010.03.23 11:46:22
@forestjr: Ez igaz, bár a szülők jelentős része "mezei" szurkoló is. Én is láttam már olyat hogy pl. egy anyuka leordította a gyerek fejét a büfében mert szerinte nem hajtott eléggé, a gyerek meg ott zokogott. De visszatérve az eredeti "beszélgetésünkre", míg pl 1 éve szívesen vittem az akkor még óvodás gyerekeimet felnőtt meccsre, mostanában gyakrabban tapasztalom hogy olyan ordenáré módon "szurkol" néhány ember, hogy szégyen. Pedig nagyon jó lenne ha a hokimeccsek hangulata megmaradna olyannak ami családi szórakozásnak is tekinthető. Kicsi a magyar hoki és ha több jó csapat van és kiegyenlített, jó meccsek, az mindenkinek jó. Pl az alapszakaszban "kilógó" DAB mellé a STARS felzárkózása sokkal izgalmasabb középszakaszt hozott, a rájátszásról nem is beszélve. És amikor a csapatok kölcsönadnak egymásnak játékosokat akkor a szurkolóknak sem kellene egymást anyázni
A Budai Bocsok rendezésében szuperminitornát rendeztek a BHG-jégpályán. Hat csapat vett részt, a Bp. Stars, a Bp. Stars-Lobogó, a Gepárdok, a Dragó Skorpiók, az FTC és a Budai Bocsok. A küzdő felek körmérkőzéseket játszottak. A versenykiírás értelmében ebben a korosztályban a…..
böbebaba 2010.02.04 07:49:51
@jimmywhite74: Valóban nagyon nagy a testi kulönbség, de azért néha elgondolkodtató méretű gyerekek kerülnek a pályára bizonyos csapatoknál (fiúk is). A fiam átlagos méretű 2002-es. A csapatában van 2 gyerek aki nála 1 fejjel nagyobb és 15 kilóval nehezebb. De amikor a pályán az ellenfélnél meg van 2-3 olyan gyerek aki náluk is 1 fejjel nagyobb és 10 kilóval nehezebb az már beindít némi kétkedést. És sajnos az igazolásokat ugyan ellenőrzik a meccsek előtt, de azokat nem párosítják össze a gyerekekkel úgy mint pl. az előkészítőben. Tehát csalni ugyanúgy lehet sajnos és van is edző aki megteszi. Mindezt úgy hogy elvileg valóban nem számolják az eredményt. És mit tanulnak meg a kicsik? Hogy lehet csalással nyerni. Ezt nagyon szomorúnak tartom.
böbebaba 2010.02.04 09:43:13
@pokerface: a gáncsolásról csak annyit, hogy nálunk az edzéseken is szigorúan lépnek fel az edzők ha gáncsolnak a gyerekek - a sportnak a sportszerűségről és a fegyelemről is szólnia kell, természetesen a játék maximális élvezete mellett. De egyetértek, sokszor tapasztalom, hogy nagyobb és kezdőbb vagy ügyetlenebb gyerekek folyamodnak a gáncsoláshoz illetve sportszerűtlen lökdösődéshez. Csak ha van 20 kg különbség akkor ez már veszélyes is, nem csak szabálytalan.