Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fikifikipisztácia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először azt hittük, hogy az unásig ismételt feltöltőkártyás balhéról lesz szó, de nem, Kirsztiánnál igazi kemény fiúk próbálkoztak. A sokmilliós álnyereményhez ugyanis a banszámla adatait próbálták elkérni, hozzáférési kódokkal együtt. Majd amikor erre a szerencsés…..
Egy 20. kerületi házban alig van víz, mert az előző lakók tartoztak, a közös képviselő pedig eltűnt a pénzzel. A történetben látszólag minden törvényes, a bibi csak az, hogy három olyan család él a házban, akik 0 forint tartozást bizonyító (ún. nullás) papírral vették…..
Fikifikipisztácia 2010.02.03 21:35:45
Ahhoz képest, hogy elég hosszúra sikeredett a tele regény, vagy túl kevés benne a szereplő, vagy nagyon ügyesek vagytok azért, hogy a három lakóból sikerült egyet közös képviselőnek megválasztani. Ráadásul olyat aki még mószerolja is az előzőt. A rend őrei, no meg persze nem a valódi bűnözők után szaladgálnak, hanem sikkasztás ügyében gépelik a megszüntető határozatot a közös képviselőtöknek. Már az elején nem értem a lényeget. Most akkor sikkasztott vagy nem M. Katalin elődje? Persze lehet, hogy B. Miklós, K. Géza, és B. Zsolt is ott volt az udvarotokon a Rózsában, mikor kitervelték, hogyan nyúlassák le a lóvét D. Zoltánnal. Magdi anyus biztos kihallgatta az egészet. Bocsi, K. Magdolna rendesen.

A történetből kiderül, hogy V-család mindent számlával igazol, és úgy gondolja, hogy ezzel menti minden alól magát, M-család, és P-család pedig az előző lakókra tervezi kenni a felelősséget. És Ők pórul jártak, de más nem! A Bíróság meg „magyarságteljesítmény” elvén azt mondja, hogy jogos a Díjbeszedő követelése, mert tartozik neki a Ház. És emiatt mit perelhetne be a közös képviselőn meg az előző tulajokon, a szegény becsapott három új lakó. Ha az eladók valóban fizettek mindent rendesen, akkor gondolom tehermentes volt az ingatlan, és az eladáskor valószínűleg még per sem volt, mert másképp nem valószínű, hogy meg tudták volna a lakásokat venni. Ja és V-család nem új lakó, csak igazol mindent, akkor meg saját magát fogja beperelni?

Talán a lényeg az, hogy mennyire ki vagyunk téve mindannyian a szolgáltatóknak, akik meg persze rendesen, és jó alaposan leszopatnak minket, mint Maria Geronezzót szívatták a kandúrok, tavaly debütált sexvideójában. Víz, villany, gáz, távhő, és még sorolhatnám. De ha jogos a követelésük, és jelen esetben csak ezt vizsgálhatta meg a Bíróság, akkor csak az marad nekünk, hogy meg kell egyezni a szolgáltatóval. Fizetéskönnyítési Osztály, részletfizetés, méltányosság, stb., Számtalan társasházban előfordul az, hogy több jampi nem fizeti a közös költséget, és a nincsből pedig nem tudják kifizetni a számlákat. A lóvét be kell keményen hajtani, mert másképp azok is megszívják akik rendesen fizetik a rezsit. Ez a közös képviselő egyik legfőbb dolga, mert a szolgáltatók minden lehetséges eszközzel be fogják hajtani követelésüket.

Egyezzetek, meg a szolgáltatóval, és legyen újra a VÍZ az ÚR, aztán meg jó alaposan nézzétek meg, hogy miért nincs meg a lóvé, vajon ki nyúlta le, vagy ki felejtette el befizetni.