Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freekz

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nagy sorozatrajongóként is voltál olyan bátor, hogy kihúzd a tévét és a nyarat olyan világi hívságokkal töltötted mint utazás, vízparton döglés, hekk túladagolás vagy éppen a Pisai Ferde Torony végtelenül egyedi és ötletes kézzel megtámasztása a fényképen és…..
Kép forrása: https://www.flickr.com/photos/analytik/2236844798   Ebédidő a munkahelyen. Amit mindenki vár. Na, én utálom. Jólesik persze kis szünetet tartani a munkában, de ha az ebédidő tömbösített, és ugyanakkor kell kivennem, amikor a többségnek, akkor egyáltalán nem…..
freekz 2014.09.16 00:18:24
Movie Tank Vaklárma (1989) 2014.08.31 08:00:00
Vakság, siketség. Kettő borzasztó csapás, amelyek akármikor érhetik az embert. Bármikor jöhet egy figyelmetlen autós, aki balesetet okoz, egy betegség, ami szövődményt eredményez, vagy egy bunyó, ami nagyon rosszul végződik. Élni a sötétségben. Létezni a némaságban. Pokoli…..
freekz 2014.08.31 12:36:36
Mai szemmel nézve már nem teljesen egyértelmű, hogy ’89-ben A kis hableány miért lett olyan hatalmas siker, és hogy indíthatta el ez a film a Disney stúdió animációs részlegének legsikeresebb évtizedét. Hiszen első ránézésre nem több egy hagyományosan rajzolt, klasszikus…..
Aki nem tudja, hogy mit nézzen nyáron, vagy mire készüljünk ősszel, az most nyissa ki a szemét. Erre az öt sorozatra érdemes nagyon odafigyelni majd a következő hónapokban, mert minden adva van ahhoz, hogy nagy sikert arassanak. Popcorn elő, sorozatnézésre fel! The Last…..
freekz 2014.07.07 22:14:47
@mrperfect: ne már...

kickass, Utorrent, bsplayer, és amint a lelkes fordítók megcsinálják, egy két nap alatt magyar felirattal nézhetsz amit tucc... ( dobja a program magától, ha van ) vagy angollal, ami másnapra megvan, vagy felirat nélkül mrimperfect...

van még hová fejlődni... all free of course... uff
Valószínűleg nem tévedek nagyot azzal, hogy a Homeland-et rengetegen hagyták ott a legutóbbi évadzáróval, és néztek valami új sorozat után. Ennél jobbkor nem is érkezhetett volna Gideon Raff (a Homeland eredetijéül szolgáló Prisoners of War alkotója) és Howard Gordon (Homeland,…..
freekz 2014.06.28 16:39:56
@HK417: 8-9-10 évad 2017ig le van vajazva...
Az erőszak nem csodaszer, nem lesz automatikusan jó egy sorozat attól, hogy teli van vérrel (Ture Blood), vagy éppen a szex köré építik az egészet (The Client List). Majd egyszer lehet, hogy lesz a legtöbbet szexelő sorozatokról is lista - bár nem tudom, van-e értelme, hisz egész…..
Tízezer! Közel 10 ezer amatőr és profi versenyző ült asztalhoz szombaton Wuhan városában, Hupej tartományban, hogy madzsongozzon. Forrás: Sina Eng...
freekz 2013.08.26 03:45:42
Halála előtt egy évvel forgatott filmje, az Emlékezések Eva Rykerre a Santa Catalina-öbölben játszódott. A film egyik megrázó jelenete, amikor a fuldokló Natalie Woodot partnere, Robert Foxworth kimenti a vízből. Egy esztendővel később, 1981. november 29-én ugyanebben az öbölben…..
Megvan a negyedik főcsoportdöntős is az NHL idei playoffjában. A Chicago Blackhawks, amely alapaszakasz-győzelmével a Stanley Kupa esélyese is, 1-3-ról fordította meg a Detroit elleni párharcot, a mindent eldöntő hetedik meccset hosszabbításban nyerte meg és a bajnoki címvédő Los…..
Kevés nehezebb helyzet akad annál az ember életében, mint ha öt év után kényszerből el kell hagynia azt az országot, ahol már berendezkedett és otthon érzi magát. Így járt mai szerzőnk, Zsófi is, aki a jelek szerint egyre csökkenő reménnyel próbálja a diákvízumát…..
Van az a pont, amikor már mi sem bírjuk azt leírni egy címben, hogy csöcs. Ez most jött el, a Viasat tavaszi offenzívájának hetében, amikor a Címlaplányt és az Észbontókat is másodlagos nemi jellegek bűvöletében szabadítják rá a jónépre, és amikor a magyar…..
Az amatőr szexfilmben nem az a jó, hogy ott a bizsergető érzés, hogy bármikor megpillanthatjuk a szomszéd lányt, abban a pólóban, amiben a szemetet viszi le, de persze a susogós, lila melegítő nadrág nélkül. Még csak nem is az a megkapó, hogy a szokásos, ízléstelen…..
Nincs éppen szezonja a régi, jó történetmesélős pornónak, a world wide web tele azokkal a videókkal, amikben nemhogy kontextus, de még csak magyarázat sincs. Jön a csaj, be sem mutatkozik, csak letérdel és felkínálja sorban az összes testnyílását. Nem tudjuk meg, hogy honnan…..
freekz 2013.02.12 18:49:28
@hebab: oppardon me...:D:D
NHL A Chicago még mindig veretlen 2013.01.28 10:28:38
A hatodik meccsét is nyerte a Blackhawks, ráadásul Original Sixes társát, a Detroitot győzte most le, a San Jose is hibátlan még. Megvan Alkeszandr Ovecskin első gólja, amely a Washington első sikerét is jelentette. A New Jersey hokisa, Patrik Elias 900 pontnál, a San Jose edzője, Todd…..
Réges-régen kiváló feliratok és szinkronok híján az ember fia gyakran futott bele hangalámondásos filmekbe. Megvolt ezeknek is a bája, sőt VHS-en ezerszer néztük végig a rettentően rossz képminőségű alkotásokat, ahol a tisztelt fordító monoton hangon darálja szövegét. Íme…..
freekz 2012.05.28 17:03:21
@taffer: ha kicsit jobban utánalesl akkor kiderül, hogy a street hawk egy sorozat... ez az első része, de überkirály!!!! :D
Abban a hitben nőttem fel, hogy a kamát mindenki ismeri. Csak középiskolában kezdtem csodálkozni, hogy osztálytársaim hírét sem hallották. Pedig csaknem kivétel nélkül Miskolcon gyerekeskedtünk. Később egyre büszkébb lettem. Bárhol fordultam meg az országban, senkit sem…..
Csütörtökön kezdődik a Városligeti Műjégpályán a második Monster Energy Fridge Fesztivál, aminek az egyik leginkább várt, minden buli jolly joker fellépője Scooter lesz, rögtön a nyitónapon. Telefonon értük utol a német zenekar alapító-dalszerzőjét, Rick J. Jordant, aki…..
freekz 2011.11.10 20:51:35
Mi itt a Geekzen baltásgyilkosos hévvel hódolunk a beteg állat zseni, Jack Ketchum oltárán, sőt, szórjuk szét a magját (pillanat, ezt esetleg nem ártana újrafogalmazni...), amerre csak járunk, lásd itt meg itt. Ketchum az egyik legbátrabb amerikai író, aki nemrégiben összeállt…..
hogyvolt VV4 - 4X77 2011.03.04 09:30:00
MegLepke frappánsan összefoglalta a tegnap látottakat: „szarul kezdődött, gázul végződött, a kettő között meg erőlködés”. Nem vagyok nyugodt, ki tudja, mi vár rám ma, a francnak van kedve péntek este Jerzsi kolon-hidroterápiáját nézni, márpedig tegnap új…..
freekz 2011.03.04 12:34:09
www.youtube.com/watch?v=fAWSrubJ9YM

ez az igazi Klikk! Nem mellesleg...
Más Tészta Lasagne 2010.10.14 10:29:00
Hosszú-hosszú ideje tervezem már, hogy a saját konyhámban is előállítom az egyik kedvenc olasz alapételemet, a lasagnét, de sosem éreztem magamban elég erőt hozzá, most eljött a pillanat, és kiderült, hogy nem hiába rettegtem tőle.Jó, hogy amatőrszakács vagyok, de a pofám…..
Negyedszer jön Juliette Lewis ma este Magyarországra (A38 Hajó), viszont ez most az első alkalom, hogy nem fesztiválon lép fel, illetve most először láthatjuk a teljesen megújult zenekarával. A Született gyilkosok című film egyik főszereplője ugyan azt hiszi, hogy mindig ugyanoda…..
freekz 2010.06.04 15:45:36
@hiúz38: www.imdb.com/name/nm0000496/

azért még vállal...:D
Két utolsós filmre (az egyik rómaiakkal, a másik templomos lovagokkal foglalkozik) voltunk múlt héten leginkább kíváncsiak a tévében, de mindez akár mérési hiba is lehet, hiszen a 3-4-5. legnézettebb film a tévében ismét azt jelezte, hogy az átlag magyar tévénéző inkább…..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
freekz 2010.05.12 19:50:45
www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=75296&part=sports

akiknek már semmi sem használ, de neten mégis megnéznék....
90 A Videotéka 2009.07.13 17:33:00
Mai posztunk nem egyszerűen csak egy kis visszaemlékezés évtizedünk kultúrtörténetének legvastagabb főtartójára. Sokkal inkább egy új rovat megindítója. Ha volt bárki az olvasók között, aki azt képzelte, hogy ez kimaradt az életünkből, akkor most feltárjuk a teljes…..