Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mina7112

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
mina7112 2010.02.03 18:55:44
@fogash: Nem szoktam kommenteket tenni, de ez a téma engem is érint. Viszont nem mindenkit ugyanúgy. Vidéken nevelem egyedül két gyermekem, középfokú minimálbérhez nagyon közeli fizuból. Korábban én is elmentem ebédelni az utalványból. Az utóbbi időben azonban ez jelentette azt a kis plussz kereset kiegészítést, amiből a havi étkezéshez be tudtam pótolni a családnak. COOP üzletben vásároltam le. Kizárólag a gyerekek és saját étkezésemre használtam fel. Ha most ezt sem tehetem meg... Meleg étkezésre itt kevés elfogadó hely van, az is kívánnivalóthagy maga után. Tehát nekem praktikusabb volt így. Nem mindenki cigizik, meg piál. Mecibe 1 évben talán 2-3-szor megyünk. Ünnep nekik az ilyesmi. Ezért mondom, hogy nem egyformán érzékeljük a hatását. Gondolkodjatok el ebben az irányban is. Én nagyon szomorú leszek ha nem lehet bevásárolnom belőle. Üdülési csekk nem elfogadható számomra, mert az nem létfontosságú mint a ruha, vagy az étel. Az internetre választottam még, hiszen a tanuláshoz már az is nélkülözhetetlen. Mire használnék még fel csekket egy olyan kisvárosban ahol alig van elfogadóhely bármelyikre is. Nem sok választásom van. Legfeljebb kiveszem a gyereket a napköziből, hogy velem ebédeljen majd az utalványból. Szerintem ez elég gáz. Főleg, hogy mindez akkor derült ki, amikor már le kellett adni a cafetériára a jelentkezést.
mina7112 2010.02.03 19:21:31
@Auris: Igazad van, és el is gondolkoztam az egészségpénztáron, de sajnos gyorsan kellett dönteni és nem volt tagságom. Azt választottam, ami eddig bevállt. Sajnos egy hétre rá tudtuk meg, hogy változik a helyzet. A soronkövetkező módosítási lehetőségnél valószínűleg változtatni fogok. Főleg, hogy a fiam allergia gyógyszerei és ekcéma kenőcse elég sokba kerül. Intézni fogom a takságom az egészségpénztárnál.