Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeDeExit

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Walter Röhrl jókor volt jó helyen. Gondoltam, ha már itt van a Hungaroringen, megengedem neki, hogy vigyen egy kört a Porsche GT2 RS-sel. Ja, hogy 620 ló... és hátsókerekes? Akarom én ezt?! Vélemények az azonos című írásunkról...
DeDeExit 2010.10.23 19:19:45
@GYUSZI BACSl: Valószínűleg.
Amúgy én úgy tudom, hogy amikor lepadlózza az ember (fék mellett) és felvillan a Launch Control felirat a kormány küllőjén a kuplung már "rá van engedve" valamennyire. Amikor lelép a fékről az illető, a kuplung villámgyorsan, de csúsztatva van - a cikkben asszem valami olyasmi volt, hogy rádobja a kuplungot induláskor. Ez így nem teljesen igaz. Induláskor tökéletesen együtt dolgoznak az elektronikai cuccok és ezért tűnik olyan drasztikusnak az indulás. Pedig -érdekes módon- 50-60-ig egy kézi váltós Turboval gyorsabb rajtot lehet venni (pont a "rádobott" kuplung miatt).

A hungaroringi "felváltásos" téma ha igaz is, egy magyarázata lehet: a vizes út megtréfálta a Turbot és azért váltott fel pánikszerűen. Amúgy a videó végén, mikor Szabó Róbert vezet, lehet hallani ahogy szépen kihúzza 1-ben és 2-ben. Akkor miért nem váltott fel indulás után rögtön?
DeDeExit 2010.10.23 21:33:52
@GYUSZI BACSl: Elhiszem neked. :)
Hát igen, a Veyron külön világ...