Regisztráció Blogot indítok
Adatok
London. Csak Oda

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jártam nemrég otthon, és azon túl, hogy ismét fantasztikus volt, minden percét élveztem, találkoztam a szeretteimmel, stb, felfedeztem azt a könyvet, amit én akartam megírni. Már nem tudom, melyik metrómegállóban nézett velem szembe a plakátja, de rögtön tudtam, hogy muszáj…..
London. Csak Oda 2010.07.27 12:21:01
Kedves Zsu!

Szivszorito erzes, hogy van egy blog, amit rendszeresen olvasol mert kedvelsz, es egyszer csak megjelenik benne egy poszt rolad es a konyvedrol. Szo szerint kirazott a hideg!

Amelllett, hogy lelkiismertfurdalasom lett kicsit, hogy elloptam az otleted es ezzel nagy csalodast okoztam neked, nagyon tetszik a hozzaallasod, ahogy irtad, hogy mindennek az a tanulsaga szamodra, hogy batornak kell lenni es hinni onmagunkban, es mihamarabb megvalositani almainkat. Ritka hogy valaki ilyen pozitivan allljon hozza egy csalodashoz, hogy nem masokban vagy a korulmenyekben keresi a hibat, hanem onmagaba nez.
Azt hiszem tenyleg csak ennyi a kulonbseg koztunk. Hisz a temank es elmenyek ugyanazok, a stilusunk hasonlo, egyaltalan nem irok jobban nalad, egyszeruen csak nagyobbat mertem almodni es jobban hittem onmagamban.

Egy konyv kiadasa noname szerzokent valoban nem egyszeru, plane nem Magyarorszagon, de megis azt mondom neked, hogy ne add fel! Ird meg a konyved, es probald meg kiadatni!
Es ami a legfontosabb, soha ne hallgass azokra (vagy akar sajat pesszimista gondolataidra), akik le akarnak beszelni terveidrol!!!
Es kerlek ne torodj a beszologatokkal, folytasd a blogod irasat, mert elismeresre melto, nagyon hasznos, elvezetes anyagot gyujtottel mar ossze.

Ha van kedved most indulo facebook oldalamon szivesen fogadom ertekes hozzaszolasaidat, illetve hogy a te blogodat is meg tobben megismerjek, beleegyezeseddel szivesen ajanlanam az emberek figyelmebe.
Persze ez csak rajtad mulik.

hu-hu.facebook.com/pages/London-csak-oda/136996469666271

A nap susson rad Zsu!
Udvozollek,
Miss Kiss
London. Csak Oda 2010.07.28 10:22:31
@:zsu::
Szia Zsu!
Ha megtenned, hogy e-mailt az alabbi cimre irsz: zsezse79@gmail.com.
Koszi! Es have a nice day! :)
Bookline Egy magyar angolkisasszony 2010.06.08 13:54:00
A szerző, Kiss Angéla nem sokat akar elárulni önmagáról. Annyi tény, hogy egy Pécstől negyven kilométerre fekvő kis faluban nevelkedett, Pécsett dolgozott, majd Londonban vállalt munkát. Kedves, őszinte, szellemes és önirónikus hangvételben megírt első regénye, a London csak…..
London. Csak Oda 2010.06.12 22:05:22
@wilbury: Kedves Wilbury!

A kepen en vagyok lathato.

Miss Kiss
Ezentúl itt találsz meg:http://misskiss.blog.nlcafe.hu/..