Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kreakció

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Napi gif: What is love? 2010.05.14 08:30:00
kreakció 2010.05.14 08:45:33
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
Reméljük a mocskosul nyomulós Reader's Digest stílust már messziről felismerte mindenki, de ha mégsem, a második bekezdés nem hagy kétséget: a Paprika Magazint a klasszikus ráerőltetős módszerrel próbálja eladni a kiadója. Az alábbi levelet kaptuk egy váratlanul érkező magazin…..
kreakció 2010.04.06 10:13:46
@MikulásCentrum Mikulás Rendelés Házhoz Télapó: pontosan, én is sikerrel jártam, pedig nem is ismerem Mikuláscentrumot
Kriszta harmadik évre bevállalt hűségét pofátlansággal jutalmazta a T-Home, amikor az ígért változatlan havidíj helyett az új előfizetőknek járó összeget számlázta ki neki újra és újra. Kriszta még a fogyasztóvédőket is riasztotta, egyelőre nem túl sok sikerrel. Tisztelt…..
kreakció 2010.03.11 16:01:49
kreakció 2010.03.11 16:02:59
Rna a tudatos vásárlók új generációját képviseli: ugyan nem találta meg a blokkot, mégis addig erősködött és addig győzködte a Tally Weijl kelletlen eladóját, amíg visszakapta a szakadt ing árát. Fiatal kora ellenére határozottan, de udvariasan állt ki az igazáért, és mi…..
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
kreakció 2010.03.10 11:48:44
@xaba99: és ott ebédel a takarítónő
Alaktalan zselélény volt az elején, békésen ringatózott az ásványvizes palackban, zöldre festette a vizet, majd felvett egy végtagok nélküli Draskovics Tibor formáját, hogy később darabokra essen. A Tornyospálcai Valami napokig izgalomban tartotta Kelet-Magyarországot, főleg, hogy…..
kreakció 2010.03.10 09:18:32
@Troecsvoek: Tornyospálcán nem a Teszlek Süveg dönti el, hogy melyik gyerMek melyik csoportba tartozzon, hanem a Rézpéniszű Bagoly.
Ferencen egy ügyvéd olyan, sok éves BKV-tartozást akar behajtani, ami olvasónk szerint nem létező. Ferenc akár lódíthat is, de én mégis együttéreztem vele, ugyanis velem is hasonló módon szórakozik a BKV egyik követelésbehajtója. Az az iroda egy 7-es buszon történt meg nem…..
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
Nosztalgikus érzés, amikor nem online vagy telefonos átverésre figyelmeztetnek minket, hanem a postaládából kerül elénk a hülyeség. A Díj Szolgáltató azt írja, hogy egy 7.000.000.- Ft értékű csekk vár Telifántra, amihez aztán még hozzácsap 2,8-at és még aprónak hetvenezret…..
Ismét eljött az évnek az a napja, amikor N. ügyfél szinte bármelyik méregdrága étteremben koncentráltan tömheti az arcába a kommunista vendéglátás minden precízen konzervált zamatát. Gáborék korán mentek, úgyhogy csak később derült ki, hogy a dohányzó részlegre kerültek…..
kreakció 2010.02.19 15:10:48