Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gondos Redőnyös

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (A cím szójátéka megszólítás és megállapítás is egyben. A sejtelmes címet mindjárt megmagyarázom, de a szójáték kedvéért maradok a levélformánál.)Drága Tervező!A minap találtam az alábbi rétegrendet egy 2005-ös építési engedélyezési terv rétegrendi…..
Gondos Redőnyös 2010.08.22 21:50:56
Webisztán Redőny 2010.06.30 10:35:00
A héten és jövő héten szabadságon van a Webisztán. Ezért jóval kisebb lesz majd az aktivitás a szokásosnál. Viszont amint véget ér a foci vébé, jövünk vissza tesztekkel, hírekkel, meg a szokásos egyebekkel. Addig is szavazzatok a GoldenBlog Twitter versenyén. Kellemes online…..
Bigyóblog Star Wars a metróban 2010.07.14 16:11:54
Jó kis hecc, érdemes figyelni az utasok reakcióját is. Via atomvillanas..
Reklám a javából Szexi fonat 2010.07.14 22:31:55
Standszezon van lányok, ne kandikáljon ki semmi! Legalábbis ezt sugallja ez a kép, amin én egy perce folyamatosan röhögök, nekem tetszik. Szőrnövekedés-gátló, vagy lassító cucc van a képen. Aki majd pontosabban tudja a nevét, az kijavít, nem igazán vagyok otthon ezekben :)..
A Taj Mahal India jelképe, mely nem az uralkodó nagyságának állít emléket, hanem örök szerelemének. Shah Jahan feleségének, Mumtaz Mahalnak, örök szerelmének jeléül építette, aki a 14. gyermekének szülésébe halt bele. Íme, a halhatatlan szerelem legendás története.A…..
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
Mostanában elég sokszor készítek zöldségkrémlevest. Nem tudom miért, de jobban esik mint a hagyományos levesek. Olyan zöldségeket is megeszünk így, amiket amúgy eszembe se jutna egymáshoz rakni, csak esetleg zöldköretnek. Ez a recept nem lesz hagyományos recept hozzávalók pontos…..
Gondos Redőnyös 2010.06.28 13:49:06
Nem tartom valószínűnek, hogy az én korosztályomban van olyan ember, aki ne emlékezne gyermekkorom egyik legkedvesebb filmjére a kutyafejű, rózsaszín sárkánnyal, a Varázsfonattal, és az iskola szertárában egy különös, izgalmas könyvet olvasó kisfiúval. Be kell, hogy…..
Share | A hétfô jó, a hétfô rendben van...  ezért is gondoltam, hogy valami újjal rukkolok elô: Az ágy-asztal-tv facebook-os rajongói oldalon aktivizálódott aFórum... ...méghozzá nem is akármi miatt: egy olyan adatbázis létrehozását kezdeném el veletek, ahol…..
Share | Mármint erre a sssúlyos idôjárásra tekintettel. Érzed a Nap melegét a bôrödön? Lábaddal az óceán langyos vizét? Ott akarok lenni rulez. Velassaru, Maldív-szigetek: Huvafen Fushi, Maldív-szigetek: Dhoni Island, Maldív-szigetek: Rosewood…..
A Japánban található Kanazawa kortárs művészeti múzeumában kapott helyet Leandro Erlich alkotása, amely nyomokban emlékeztet az Erzsébet téri Gödör hullámzó mennyezetére. A szépen kialakított, mészkő peremmel és elegáns dekking körítéssel épített medence mindössze 10…..
Gondos Redőnyös 2010.05.25 18:34:12
Hitlert csak nem bírják békén hagyni a reklámosok (itt egy korábbi Adolf best of). Persze valahol érthető, hiszen ha olcsón szeretnénk nagy feltűnést kelteni, de legalább egy jó szaftos kis botrányt kavarni, akkor a legjobb ha valami igazán megbotránkoztató dolgot veszünk elő a…..
Gondos Redőnyös 2010.05.25 17:52:23
Share | A "tárgyak külön élete"-trip biztos neked is megvolt gyermekkorodban. Amikor nincs otthon senkifia, vagy épp' mélyen alszunk, ezek nekivágnak: a kis, íróasztali lámpák kibicegnek a havas erdőbe, letelepednek a fákra, a tópartra vagy a vízeséshez az…..
Gondos Redőnyös 2010.05.22 12:52:57
Share | Rejtett képességem (volt régebben) a lomtalanítások kidobott koffereit összeszedni, most is ott figyelnek szépen egymás tetejére téve egy nagy szecessziós szekrény tetején. Még nem tudom mi lesz a sorsuk, egyelôre nagyszerûen "felszívják" a sok-sok…..
Gondos Redőnyös 2010.05.21 17:01:50
Zsuffa Zsolti barátom lepett meg ma ezzel a képpel, amin jól látható, hogy csak nekikezdtek a siófoki víztorony átépítésének. A Guth Árpád és Gergely Jenő tervezte, karcsú, pillérvázas szerkezetű, vasbeton víztorony 1944-ben a németek tüzérségi megfigyelő állása volt, s…..
Gondos redőnyös bloghogy néz ki? há egyhá kettőés így néz ki a há három.idézetetis tudok írni...