Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gombócné

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobb, ha mindenhol hozzászoknak a nem papírpénz alapú fizetéshez, lesz itt még második cserekereskedelem. Különösen idegesítő, ha saját kiadású kupont nem fogadják el a cukrászdában az "akciós" reggelire: Az alábbi kellemetlen élmény a budapesti Ferenc téren levő,…..
Gombócné 2011.06.05 20:17:27
@ptspts: Vannak olyan banális dolgok amit a McDonalds generáció tud.

Tudod, hogy ha Big Mac menü rendelsz az olcsóbban kapod meg a három terméket. Bár nincs mellé írva, hogy ez akció, tudod hogy akciósan kapod meg, azaz olcsóbban mintha külön-külön rendelnéd meg.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor érdemes elbeszélgetni a felszolgálóval. Még akkor is ha kőbunkó.

Egyébként az egész posztod érdektelen. Elfogadták a kuponodat. Leetted csontig. Még azt is megtanították neked, hogy mit jelent az akciós csomag.

Egyébként meg rosszindulatú vagy mert az eredeti posztodban nem írtad le részletesen hogy egy reggeli csomagot fogyasztottál és ez totál félrevezető.

Az,hogy bunkók voltak veled egy étteremben sajnos nem egyedi eset itthon és nem homár alapanyag.
A Manga Cowboy fura hely. Kicsit olyan, mint a Penge technodiszkója, ahol éjfélig békésen táncolnak a fiatalok, aztán amikor tizenkettőt üt az óra, bezárják az ajtókat, a társaság egyik fele meg felfalja a társaság másik felét. Elmondom, mire gondolok: ez az étterem…..