Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakidár

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tentacle Wars olyan stratégia, mint a Nano Wars és tarsai: bázisainkról kisebb seregeket kell küldenünk más bázisokhoz, hogy elfoglaljuk azokat, és úgy kell taktikázni, hogy az ellenfeleknél gyorsabban erősödjünk. A bázisok azonban itt mikrobák, a seregek pedig csápok, és egy…..
Mint a képen is látszik, erősen 18 éven felülieknek szól a Road of the Dead. Meglepően jó játék egyébként, főleg ahhoz képest, hogy szimulátor – flashben nem nagyon láttunk ebben a műfajban színvonalasat. Ennek is megvannak a bajai (az irányítás kicsit nehézkes), viszont…..
Rutinos munkakerülőknek már ismerős lesz a One Button Arthur: ez a One Button Bob, kicsit más külsővel és kicsit más pályákkal. A játékmenet ugyanaz: minnél kevesebbet kikkelgetve kell átjutni a néhol szemétparasztség határát súroló pályákon a végén lévő aranyos…..
Ez a név nélküli kis csoda olyan aljasságnak indul, mint a szívatós tetris: ezúttal a jól ismert falteniszjáték (Breakout) megy át szemétparasztba, a látszat szerint egy pixellel kell nagyon sokat leszedni. Aztán az ember rájön, hogy a kiütött téglákból is labdák lesznek, így…..
Nehéz a dolga annak, aki tűzoltónak áll - ezt jól bemutatja az Inferno is. Persze a valóságban nem egyszemélyes tűzoltóbrigádként kell eloltanunk egy egész üzemet, illetve nem a tűz oltása közben kell összeszedegetni a fejlesztésekhez szükséges pénzeket. A dolgunkat robbanó…..
Az Easy Joe csak pár perc szünetre elég a napi stressz tengerében, viszont ahhoz képest elég sok melót belefeccöltek. Egyszerű point'n'click játék logikai felhangokkal, szembántó színű, de aranyos grafikával (ciklámen alapon zöld nyúl), remek zenével, happy enddel.…..
Szakidár 2010.06.30 15:08:47
Nehéz az istenek sorsa, ezt bizonyítja be nekünk a Doodle God. A játék elején adva vagyon a négy őselem (tűz, víz, levegő és föld), és ebből kell egy komplett világot teremtenünk, annak minden részletével együtt. Ezt az elemek kombinálásával tudjuk elérni, mindig egy sajátos…..
„Boing boom tschak” – énekelte a Kraftwerk valamikor a nyolcvanas évek közepén, megmutatva, mennyire minimalista lehet az elektronikus zene, és hogy ez a minimalizmus is lehet élvezhető. „Point click space” – jelentette ki Bart Bonte jó 25 évvel később,…..
Szakidár 2010.06.13 13:31:26
Ideje felvenni azt a disztroj taget, méghozzá egy jó véres lövöldözős sci-fivel, a The Breach-csel. Pár platformelem is van a játékban, a játékmenet velejét azért a lövöldözés adja, meg a lassan kibontakozó történet, amiből kiderül, mi is történt egy szörnyekkel megszállt…..
Régen küldtek be annyian játékot, mint az elmúlt napokban a Robot Unicorn Attackot. Több levélíró azonban szükségét érezte olyan megjegyzéseknek, mint a "cserkészbecsszó, hogy nem vagyok ratyi", a játék ugyanis... khm, nem a legférfiasabb jelenség. Az unikornis eleve…..
A tegnapi játék nagyon kis nyúlfarknyi volt, ezért hétvégére megkapjátok a Robokill 2-t. Az első rész már volt itt a blogon, jófajta felülnézetes lövöldözős marhaság, a folytatás pedig még szebb, mint elődje volt. Sajnos ennyiben ki is merülnek az újdonságok – a…..
Egérgörgőre nem nagyon írnak játékot, ezért ritka kincs a Record Tripping, amit többen is beküldtetek. A játékban öt egyszerű feladatot kell megoldanunk három-három nehézségi szinten, mindegyik feladat valamilyen forgó pályaelem gyorsítására-lassítására épül – ezeket…..
Várható volt, hogy a foci-eb-re elöntik a játékportálokat a focis játékok, nekem mind közül az Euro Cup Soccer 2008 jött be legjobban. Igaz, hogy shockwave-es, de a mostani bajnokság csapatait szerepelteti, korrekten irányítható, és ha az ember kiismeri, nem lehetetlen gólt…..