Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyb

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
tyb 2010.06.21 10:10:18
Tavaly már találkoztunk egy Pepsi-kristályvíz sztorival, akkor kevésbé volt megnyugtató a végkifejlet. Most viszont egy korrekt panaszkezeléssel szépített az ügyfélszolgálat, ahová snm telefonált be, mert gyanúsan darabos volt a megivott ásványvize. rendezvényen kaptam fel egy…..
Minden idők legnagyobb külföldre irányuló országimázskampányát indította Izland, hogy visszarántsa az országot az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatti turisztikai mélyrepülésből. „Néhányan azt hiszik, hogy az egész országot hamu borítja, és Izlandon…..
Az alábbi posztban azzal vádoltuk a Barátok közt készítőit, hogy valós pornóoldalt reklámoztak a sorozatban, de közben kiderült, hogy erről szó sincs, csak egy éles szemű, és jó üzleti érzékkel megáldott úriember(?) regisztrálta gyorsan az inkriminált oldalt, hogy a…..