Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rienneil

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag méltatlanul elhanyagoljuk a brit tévézés egyik klultikus sci-fi sorozatát, a Doctor Who címre hallgató, itton a meglehetősen idétlen Ki vagy, doki? néven sugárzott szériáját, aminek legfrisebb inkarnációja (a negyedik évad) múlt szombaton mutatkozott be a BBC…..
Rienneil 2010.02.03 02:46:26
moli, okosabb maradtál volna ha csöndbe maradsz, persze hogy gyerekes ez a BBc-nek egy fiataloknak 10 éven felülieknek szánt gyerek műsora, ezért nem káromkodnak benne, kivétel blimey or bloody hell, de semmi több, és ezért nincs benne semilyen intim jelenet a doctot meg a kisérők közt csak utalások, meg egy két puszi. lol Egyébként jó, csak mondjuk kell hozzá érteni egy kicsit az angol kulturát, nem összekeverve az amerikaival. A doctor Who egy tradició évtizedek óta megy és generációk nőtek fel rajta. Amúgy hogy jön ide a Hogfather? ennyi erővel irhatnál a pampaliniről is.
Nézd meg a blinket, vagy impossible palentet, vagy Satan Pit's azok eléggé felnőtt orientáltak, a felnőtváltozata a sorozatnak amúgy a Torchwood, a kicsiknek meg a Sarah Jane adventue megy.
én is eredetiben nézem de nem tudok a szinkronról véleményt mivel sose láttam.
Hát Almacsutka, ne is hagyd hogy bármi megzavarjon a függönyvarrogatásban.
Szerintem mint a két színész zseniális, és D.T kellemes személyiség, az oviba ahol dolgozom az egyik kislány (3 éves) nagyon szereti a sorozatot, de nem igazán akart bilire szokni mert doctor who sem szokott, ami valóban igaz semmi utalás bilire lol, úgyhogy irtunk neki, és válaszolt az emailre, és elmagyaraztá a kislánynak hogy a Tardis-ban van WC, ami szerintem kedves tőle, mivel ő egy elég nagy színész Brit viszonylatban.
Akinek meg nem tetszik a doktor who ne nézze, nézzen valami mást, vagy használja a bűvös kikapcs gombot. kellemes napot