Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gimli2000

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
Ilyenre még nem volt példa: a Népszabadság szerint a Fidesz-KDNP – ahogy erről Orbán Viktor már korábban is beszélt - mindössze a határidő lejárta előtt pár nappal kívánja megnevezni jelöltjét a köztársasági elnöki posztra. Miközben korábban – emlékezzünk csak…..
Orbán Viktor szombaton – hivatalos megfogalmazás szerint - válaszolt a kormányprogram vitájában elhangzottakra, ezt követően pedig a parlament a Fidesz és a KDNP képviselőinek szavazatával, a három ellenzéki párt egyöntetű elutasítása mellett, miniszterelnöknek…..
gimli2000 2010.05.30 16:31:22
@pannonfunk: Legyen Neked igazad! Jo lenne! A keszulo valtoztatasokkal es reformokkal + ha a Fidesz nem csinal az Oszodi Beszedhez hasonlo baromsagot, akkor siman elhuzhatja 2-3 ciklusig - szerintem. A kerdes az, hogy azalatt az ido alatt az ellenzek teljesen osszeroppan es szetesik, vagy megujul es megerosodik, En kitartok a velemenyem mellett: szerintem Orbanek celja az ellenzek teljes szetzilalasa es a hatalom birtokolasa es nem pedig az orszag valos problemainak kezelese. Erre eszkoz mindaz amire keszulnek.
Pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy egy Trianon-emléknap szükségességében és Trianon megítélésében ekkora többség értsen egyet - az elmúlt hét eseményei szavazásaink tükrében. Ismét megnézzük, milyen eredmények születtek az elmúlt héten a cikkeinkhez…..
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..