Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teddy Snow

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik az igazi? Nem muszáj megijedni, ez csak a válasz lehetőségével kacérkodó, úgynevezett költői kérdés. Azért merült, merülhetett fel bennem így, mert az ősz ismételt eljövetelével a műkereskedelem vérkeringésének motorjai, vagyis a szívemnek oly kedves aukciósházak…..
Mint már korábban írtam, a művészeti könyvkiadás általában nem a fergeteges, stand uposokat megszégyenítő, mindent elsöprő viccek szokásos terepe. A kivétel azonban itt is erősíti a szabályt. A magyar művészeti könyvek palettáján egészen kivételes gyöngyszemek is akadnak.…..
  „Érdekes egyezések, meglepő hasonlóságok” címen új rovatot nyitok, melyben a képek önmagukért beszélnek. Hagyom, hogy beszéljenek magukról, és hogy nyíltan beszélgethessenek egymással. A szemünk előtt fogják feltárni legféltettebb titkaikat. Ahol magyarázat…..
RumNapló Blogzárta után 2014.06.02 23:38:23
  Már volt szerencsém pár nappal ezelőtt foglalkozni a Virág Judit Galéria legutóbbi árverésén szerepelt egyik Berény csendélettel. A Szőlős csendélet címet viselő, 1928-ra datált képről van szó. Újra megnézve a művet és a katalógusban mellette közölt archív…..