Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grandaw

5 bejegyzést írt és 386 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap ünnep a világ sok országában. Sógorom szerint a pedig csupán idős emberek üdvözlése.-Helló vén!(a feleségem sikítozva nevetett) ..
Pázmány Péter már évek óta ámokot fut a verbális humor területén. Erre bizonyíték az alábbi, vizuális eszközökkel megtámasztott szójátéka is...
Napi Borzasztó Szóvicc Vízhajtó 2011.10.15 15:56:00
 Ha a vízfejű enberek haja belefolyik egy mélyedésbe, az a vízhajtó...
grandaw 2011.10.17 21:08:54
Jézus mondá, ha megütnek, fordítsd oda a másik orcádat is! Ezért gondoltam, hogy mára egy pofapacsi nem elég...Az első arculcsapást ZYB követi el:Hogyan neveznéd másképp az 1514-es Dózsa György-féle parasztfelkelést? – PÓRSZÍVÓZÁS. ...a második pofont…..
Napi Borzasztó Szóvicc 3 kel 2011.07.05 07:07:00
 Mi az, amikor a hüllőárus elsétál? kérdezte pumpiBékásmegyel.Update: Figyelembe véve a jogosnak tűnő kritikákat, a szerző nevében ki kell jelentenem, hogy a hüllő biztos a neve volt a békának nem pedig a besorolása...
grandaw 2011.07.06 23:59:56
@Hang Ember/Nyalós!:
inkább hókon locsoltam, aztán ha már ott volt, adtam a gyíknak két sárgalapot és már túl is voltam a hüllőkiállításon.
Jenőő a következő érdekes sztorit osztotta meg velünk. Nem is értem, miért nem csapott le inkább a nő sokkal félreérthetőbb első mondatára. Érdekes dolog történt ma velem, és muszáj megosztanom veletek. Utazok a hetes buszon gondtalanul, felszáll egy férfi és egy nő, a nő…..
 Ákos mai képén láthatjuk, hogyan kényszerítette színvallásra Pistát a határozott hölgy. ..
                                         nem látni a fuck-tól az Ernőt A képet…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
grandaw 2010.07.22 21:28:07
@BajszosErik:
haha
egyébként nem halt meg, az FBI tanuvédelmi programja
keretében Mo.-ra jött és állatmeséket nyomott a tv-ben
öreg négernek maszkírozva.
Szupertitkos játék kezdődött, melyben a Bigyóblog is részt vesz. Kezdjük azzal, amit elmondhatunk.Az eBay egy nemzetközi játékra invitált minket. A feladatunk annyi, hogy kétszáz euró értékben vásároljunk valami nagyon extra, nagyon menő, nagyon új, nagyon egyedi dolgot.…..
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
dolgok Critical mass 2010.04.27 11:15:21
 Az Ibi otthol főzött nekünk, hogy meglepetést szerezzen a krimóba, mer talán azt gondolta, hogy majd mekkérik végre a kezét, de az étel, amit behozott igen kritikus képet adott az ő főzéstudományáról...
Szélsebesen közlöm, le ne maradjunk:Remélem legalább a jogászok élvezik ezt az ítéletidőt!via chimie ..
Az új kormány névsora élettel töltötte meg a képviccek perverz rajongóit. Túl sok élettel! Az Orbán-kormányos első szörnyű vicc után íme Ximinez kombinált vegyi- és atomcsapása az egészséges magyar agyállomány ellen. Javasoljuk a Fidesznek, hogy ha megadják az…..
grandaw 2010.05.05 19:28:04
@Hang Ember:
Hang Ember bárminek megmondja a PIN-kódját,
cserébe a régi-új miniszterért, mert ugye Pintér Sándor.

(remélem ez volt a megfejtés:)
A sztoris-magyarázós-ökölrázós szóviccfajta különösen rettentő példányát hurcolja most elénk Mongoose. Az eleve gyanús, hogy ha valaminek a megmagyarázásához több mondatra van szükség, az csak vészes hülyeség lehet, de Mongoose messze túllép holmi sekélyes…..
Ezt csak azért teszem be Bazsiitól, hogy lássátok, van, amit a legsármosabb fickó sem tud eladni. Például egy szellemtelen, lepra képvicc. A megoldás, bár jobb lenne nem tudni, Darth Vader..
Csodaszervát talán a híresemberfejfedőjű híresember műfaj megalapítójaként fogják egyszer tisztelni, pedig olyan levelet írt nekünk, amire a lincselés sem lenne túlzó reakció. az a helyzet, hogy én nagyon durva voltam anno, többek között: -Mi az, felszólítás…..
kurvaszar Hangszerek 2010.04.09 01:52:00
Ha igen, itt a helyed, mert Janó olyan provokációt követett el minden jóérzésű ember ellen, amit a jóérzésű emberek csakis egy jóízű licseléssel tehetnek semmissé. Ha azt gondoltad, a kémikus- vagy szobrászviccek jelentik mindennek a legalját értelmiségi területen, hát marha…..
grandaw 2010.04.07 20:20:55
@ahha: akkor a "viola va la' gamba" nyilván a barokk segghegedű.
grandaw 2010.04.08 09:47:56
@Eugenius: és még nem is beszéltünk a hüvely gambáról.
grandaw 2010.04.08 23:37:34
@Csillagközi doromboló: akkor az apósodé is. ez viszont csak akkor lehetséges, ha apósod a Babszemjankó és a zsebedben hordod.
 Bp., Nagykőrösi út, Tangó és az autópiac közöttA díjnyertes közelről: ..