Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsike1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Magyarország úgy vezette be az egykulcsos adórendszert, hogy aránytalanul nagy terhet rakott vele az alacsony jövedelműekre" - ismerte el Varga Mihály IMF-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter. Akkor most mi van? Még sem jó az agyonsztárolt egykulcsos adórendszer?…..
kicsike1 2012.10.16 23:20:19
@vaki78:
Ember! És az téged boldogít hogy más többet adózzon, te meg ugyanannyit?
Neked egy fikarcnyival se lesz jobb, de dögöljöm meg a szomszéd tehene is, szánalmas.
Jövő héten már mi is beülhetünk a moziba, hogy megnézzük a Csodálatos Pókembert, amely sikert sikerre halmoz.Több országban is megdöntötte a Bosszúállók nyitó bevételét és Amerikában is tarol. Pókember alaposan rávert a Transformers 2-re és így már az övé a legjobb keddi…..
kicsike1 2012.07.08 08:48:42
Papcsák Zugló botránypolgármestere, korábban elszámoltatási kormánybiztos a valóságtól és a realitástól nagyon távol eső kommunikációs manőverbe kezdet. Szerintem ezzel többet árt a saját megítélésének, mint sem használ, de ha Fidesz PR gépezete ezt dobta, akkor ez van.…..
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
comment:com Az meg egy jegesmedve? 2010.02.09 14:29:00
A Newsweek egyik tévés szakírója leültette pár, Lostban nem járatos (értsd: egy percet nem láttak belőle, nem olvastak róla, csak annyit tudtak a történetről, amit hallomásból lehet) kollégáját, és megnézette velük a sorozat pár epizódját, közben meg felvette a reakciókat.…..
Matthew Fox és Evangeline Lilly kicsit besokallt a Lost hatodik évadának forgatása alatt, és egy interjúban mindketten azt pedzegették, hogy a jövőben nemi nagyon akarnak sorozatban dolgozni. Fox ezt már korábban is emlegette, például budapesti látogatása alkalmából, ahol azért…..