Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kbci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SkyCourt megnyitása után lángosos, hekkes és egy talponálló is várja majd az ide érkező utasokat. Itt nyílik a világ első duty free turkálója is. „Fontos volt számunkra, hogy a hazai szolgáltatások már a reptéren is elérhetők legyenek. Sajnos a Zóna Taxi távoztával…..
Már csak pár óra és 44 év után újra pályára lép világbajnokságon a Koreai NDK csapata! Ebből kifolyólag hirdetnénk meg az induló versenyt, hogy méltóképpen tudjuk fiainkat a győzelem útjára segíteni. A kommentelő elvtársak segítsége így felbecsülhetetlen segítségű…..
kbci 2010.06.15 15:28:31
@lapos a Föld: Az iróniát az "i" betűnél találod a szótárban!
Előre elvtársak!
Drága FIFA- és UEFA- (meg KOFA-)vezetők! Ugyan mi a problémájuk egy technikai eszközzel, ami a játék téves ítéleteinek nagy részét kiszűrné? Lehet, hogy Övrebö édesanyja naponta orálisan fixál titeket, hogy a pici fia folytathassan felháborító hibákkal telehintett…..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..