Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felix Chirmanowsky

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyedi Akciószervezet A reformok 2010.02.06 10:56:00
Bajtársaim!Újabb nehéz ingoványokon szenvedtük át büszke szervezetünket, mely mint gőzhajó halad a jövő tengerén. Ami elmúlik, az volt! De ami lesz, az nem olyan mint a törölköző, mert nem mosdó! Szervezetünk szellemében nem, annál inkább sajtójában változott. Mint minden…..
Nyilvánosságot kaptunk! Az EASZ egyik világjobbító akciója nyilvánosságot kapott az egyik nemzetközi politikai hírcsatornán. Részletek az akcióról nemsokára. http://mavfigyelo.blog.hu/2009/10/07/rendorok_vittek_el_az_allomast_diszito_fiatalokat  Bejegyezte: Felix…..
Tűzoltók ...döbbent, rémült sóhajok szakadtak fel a kisváros főterén az otthonmaradottakból. Nők voltak, gyerekek, meg az idősek - ereje teljében levő férfit nem látott a Megfigyelő. A Megfigyelő a város melletti gyár kéményén állt - megtehette, a gyár már évek óta…..
Mostantól én is rendszeresen fogok publikálni az EASZ lakossági tájékoztatóportálján. Rangomat tekintve az EASZ gépesített hadosztályainak vagyok dandártábornoka, továbbá a logisztikai feladatok szervezését látom el. Örülök, hogy egy fiatal, lelkes, dinamikus csapat tagja…..