Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NovákOttó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különös programpontjai lettek a fideszes Szabad Nép-félóráknak. A nyilvános önkritika ütötte fel a fejét. Lázár Aki Szegény, Annyit Is Ér János, valamint Navracsics, hazug karaktergyilkosságra felbérelt ex-frakcióvezető látja most úgy, hogy nem így kellett volna csinálni.…..
Úgy látszik, vannak olyan politikusok, akiknek történelmi szerep jut, akár akarják, akár nem. Gyurcsány Ferenc még csak alig tíz éve politizál az élvonalban, de ebből közel öt évig miniszterelnök volt, két évig irányította az MSZP-t. Kormányfői hivatalban ülve nyert…..
Gréczyblog Őszöd-Orbán 1-0 2011.09.06 08:30:00
A mai bejegyzés címe még bagatellizálja is a tegnap nyilvánosságra került Wikileaks-irat különlegességét. Magam nem vagyok annak híve, hogy egy amerikai diplomáciai feljegyzést tökéletes készpénznek vegyek. (Eörsi Mátyás nyilvános jegyzetben írja meg April Foley súlyos…..
NovákOttó 2011.09.06 12:48:17
@a végzet aszonygya: A nyugdíjpénztári hozamát (reálhozamát) mindenki megkapta. Ha mégsem akkor azt nem a Fidesz hanem a pénztár lopta el.
NovákOttó 2011.09.06 12:38:53
@Rufus78: A pontosság kedvéért.
Gréczy ezt írja: "Gyurcsány ugyanis azt jelentette be Őszödön, hogy ELÉG VOLT! Hogy nem kíván úgy politizálni, ahogy az addigi összes kormány tette (...)"

Az én antitézisem pedig az, hogy Gyurcsány ilyet nem mondott. Gréczy szerecsenmosdatása kontraproduktív, mert őt magát is hazugságon kapják/kapjuk.

Márpedig bloggert, elemzőt, stb. hazugságon kapni rá nézve csúnya dolog.

Gréczy nem publicista hanem egy mélyen elkötelezett, értelmetlenül részrehajló politikus. Nincs ezzel semmi gond, csak egy politikus ne mondja a másik politikusról, hogy hazug mert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát (ld. tézise)
NovákOttó 2011.09.06 12:41:23
@sisifux: Abból a szempontból igaza van a a kartácsnak, hogy az igazi elkúrás Gyurcsányék részéről akkor következett be amikor a válságnak még nyoma sem volt. Nem az a lényeg, hogy hány ezer milliárd, mert erről konkrét számok beszélnek.
Az a lényeg, hogy úgy rontották el az országot, hogy ebből nehéz kievéckiélni.
A Soproni a „Magyarország, én így szeretlek” után újabb, a hazaszeretet témájában mozgó reklámfilmet hozott ki. Friss, ropogós, tekintsük meg, aztán folytatjuk: Én személy szerint szerettem az előző reklámot, annak ellenére, hogy sokaknak voltak vele problémái, a…..