Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kidsoutlet

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavasz már itt van és hamarosan nyár lesz. :)A KidsOutletben már vásárolhatsz nyári ruhákat gyermekednek: BabyShrek-es, Verdás, Eperkés polók között válogathatsz, de találsz virágos-fodros farmerszoknyát is, napozót, tunikát, vászon kalapokat..... Érdemes benézned, mert sok…..
Itt a tavasz végre!Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne új, szezonális gyermekruhákra, akkor nézz be hozzánk. Korrekt áron kínálunk ÚJ és használt márkás, divatos, szezonális baba és gyermekruházatot!KidsOutlet a Vaterán!  KidsOutlet a TeszVeszen!..
 Legyen válaszod igen vagy nem, mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést melyben az internetes ruhavásárlással,a használt illetve új gyermekruházat előnyeivel, hátrányaival foglalkozom.Először is: az internetes vásárlás. Eléggé megosztja az embereket: van aki az interneten…..
KidsOutlet Új feltöltések 2010.02.24 23:39:00
Az utóbbi néhány napban újabb termékekkel bővült a KidsOutlet kínálata:- TAVASZI felső csomagok  fiúknak-lányoknak: ezek mind 1Ft-ról indulnak, minimálár nélkül! Márkás, jó minőségű, divatos ruhák. Mosva - nem vasalva (bocs utálok....), nem ronygyosak, szakadtak,…..
 A magyar aukciós piactereken (és akár az ebay-en is) könnyen vásárolhatsz, licitálhatsz.De a siker és biztonság  érdekében nem árt egy-két fontos szabályt betartani!  1. Tudj meg minnél többet az eladóról!A termék adatlapján találod az eladó nicknevét, utána…..
A hazai online kereskedelem rohamosan nő a gazdasági válság ellenére is, hiszen egyre többen választják ezt a kényelmes és egyszerű módját a vásárlásnak.Az online aukciós oldalak népszerűsége is egyre nő kicsiny országunkban. Az első legnagyobb aukciós portál a Vatera, a…..
KidsOutlet Új, mai feltöltések 2010.02.13 02:21:00
A KidsOutlet kínálata újabb termékekkel bővült ma éjjel. Most indított aukcióim tárgyai DISNEY BABY márkájú szettek: poló és farmer, fiúknak. A termékeket fix árra hirdettem, de most vásárlás esetén a postaköltséget én állom. ITT tudsz licitálni, vásárolni!..
Elsősorban netfüggő anyuka vagyok. :) 3 éve foglalkozom baba és gyermekruha kereskedelemmel, ezen belül is az internetes kereskedelem érdekel a leginkább.Ezt a blogot azért hoztam létre:-népszerűsítsem, bemutassam a termékeimet, aukcióimat-népszerűsítsem és bemutassam internetes…..
A blog első bejegyzésével egyidőben a KidsOutlet is elindult a Vaterán.  Jobb oldalon a linkblogból tudsz átjutni. Nézz be, licitálj! A feltöltés folyamatos és már most sok 1 HUF-os aukciót indítottam...