Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okosodó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HősNőkblogok  ...A zene nem elég, kell még valami más!.... Énekli Hevesi Tamás, és milyen igaza van! A "pénzjátékot" is gy életen át kell játszani, így nem árt ha tudod, mikor milyen pénzügyi termékek, szolgáltatások állnak rendelkezésedre. Életed különböző…..
Ha élvezni akarod az életed, akkor ahhoz bizony pénz is kell.Honnan szerzel pénzt? Dolgozol és  munkabért kapsz (valljuk be ebből nem leszel egyhamar gazdag és sokan éppenhogy kijönnek ebből a pénzből havonta), lottózhatsz (nagyon kicsi az esélye, hogy tied lesz a főnyeremény),…..
Szétvágjam vagy sem? Tegnapi bejegyzésem leginkább azokhoz szólt, akiknek nagy adósságuk halmozódott fel. Ez a helyzet több okból is kialakulhatott és illetve következhet be, de most nem erről fogok írni. Remélem, írásaimmal segítséget tudok adni Neked, hogy…..
 Mi van a kasszában? Már írtam a pénzügyi tervezés fontosságáról. (Ha még nem olvastad, itt megteheted:-) ) Fontos, hogy  számon tartsuk a bevételeinket és kiadásainkat. Sajnos enélkül nem megy! Ha nyugodtan akarsz élni, aludni a személyes…..