Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keyser soze

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma estére három nagyon gáz speciális effekt kerül terítékre, elvileg ezek ilyen horror ijesztegetős sorozatból vannak, de maximum csak röhögni fogunk. Első effektünk valami beszívott neonlepke akar lenni, igazából nem nagyon értem. Ellenben a Harry Potterből lopott Hagrid…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
keyser soze 2008.03.05 22:09:44
Nou San Trafford Végre vége 2007.06.18 11:59:00
Hiába lett az egyik fél bajnok a másik pedig egy tragikusan sikerült szezon végleges vesztese, egészen biztos, hogy a Barcelona játékosai még vasránap este, a Real Madridéi pedig valamikor hétfő reggel ugyanarra gondoltak elalvás előtt: végre vége. Az évtizedek óta…..
keyser soze 2007.06.18 19:32:50
Úgy általában egyetértek csehmatyival, azzal a kivétellel, hogy David-gyerek nem csak lassította a csapatot. A hozzáállásán kívül sztem a játéka is adott pluszt nekik. Mondom ezt annak ellenére, hogy a régebben nagyon rühelltem őt. A féléves teljesítménye viszont elbizonytalanított, vajon pojáca vagy keményen hajtó ember-e (bár ha Tom Cruise a barátja, akkor nem tud nem pojáca lenni).

Többen tiltakoztak, hogy nem a Barcelona vesztette el a bajnokságot, hanem a Madrid nyerte meg. Ronaldinho és a többi sztár már bebizonyította, hogy nagyon tud focizni, azóta ráadásul megjött Messi és Iniesta is szép fejlődést mutatott. Játékerőt nézve sztem nincs csapat a földön, akit melléjük lehetne állítani, de már az év elejétől demotiváltságot lehetett érezni rajtuk, ami az idő előrehaladásával egyre csak erősödött. A kínos döntetlenek, vereségek után többször is lehetett hallani, hogy a játékosok némelyike el van keseredve a többiek hozzáállása miatt. Lehetett érezni, hogy Rijkaard vagy csodát téve kimozdítja a csapatot az apátiából vagy nagy bajok lesznek a végén. Pont az az elszántság hiányzott belőlük, ami a Madridban megvolt. De azért ha egy csapat pontokkal vezet és úgy tud játszani, mint ők, csak éppen a csapatnak nincs kedve játszani, akkor sztem igenis ők vesztették el a címet. Mindegy, remélem elég nagy a pofon a váltáshoz.

Ronaldinhot vagy el kéne adni a Milannak vagy szerezni kéne neki egy gyereket, akinek a cseleit ajánlhatná vagy bármit, csak megint legyen kedve játszani, így ugyanis képességeihez mérten nincs sok hasznára a csapatnak. Kíváncsi vagyok, vajon hozzá mernek-e nyúlni vagy más változtatással próbálkoznak-e. Bede, szentelhetnél egy posztot annak, hogy hogyan kéne megreformálni a Barcelonát (Arsenalt, Bayern Münchent stb).

Csakazértis Barcelona