Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tip_Top

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
minden kapuvár Casting 2010.03.21 17:21:00
 A 2010-es parlamenti választáson a megye 6-os számú választókörzetében a valasztas.hu szerint öt jelölt méretteti meg magát. A kopicetlik leadásának sorrendjében: 1. Magyar Zoltán (Jobbik) – 898 db. leadott szelvényből 876 érvényes (22 elutasítva) Magyar…..
Tip_Top 2010.03.27 05:46:29
Roka Ur!!
www.hhrf.org/erdelyinaplo/cikk_nyomtatas.php?id_cikk=562
Fegyverrel megakadalyozta a "szabad mozgast"..Szerencsere nem mertek a menekulo "nemetekre" lovetni..
Tomeg "felkoncolta" volna Roka Urat...Fertodon elbujik...Nincsenek baratai, nem vesz reszt a varos eleteben..
Utolso MSZP vesztes a kornyeken..
Nagy port vert fel a városban, hogy 2008. december 5-én a Kapuvári Polgári Társaság kezdeményezésére és annak képviseletében Kóczán Zoltán, valamint  meghívott vendégei a trianoni harangláb tőszomszédságában Wass Albert-szobrot avattak. Milyen mnemotechnikai módszerrel…..
Tip_Top 2010.03.09 15:35:39
@oszkár írja: OSZKAR de jo magyar neved van....Kapuvaron tobb OSZKAR is lehet...
Eroszakrol csak annyit, hogy a kapuvari asszonyokat lanyokat megeroszakolo RUSZKIK , akiket a P master elvbaratod "felszabadito szovjet hadseregnek" nevez...Volt eroszak boven Kapuvaron...Igaz tortenelem lenne leirni a tortenteket
1956 utan a megtorlast..pufajkasok, remtetteit. Es ma is elnek a "verolegenyek" IGAZ tortenelem....KAPUVARON tortent es a kornyeken 1945 ben es 1956 ban..
Es elhallgatni eppen olyan bun mint a HOLOKUSZT tagadas...Vagy nincs igazam???
Az amerikai történész, Ilana Rosen 2004-ben könyvet jelentetett meg a Holocaustot túlélt magyar zsidó nők orális elbeszéléseiből Hungarian Jewish Women Survivors Remember the Holocaust. An Anthology of Life Histories [Magyar zsidó női túlélők emlékeznek a Holocaustra.…..
 Ivanics Ferenc, Kapuvár országgyűlési turulja megyebeli elvtársaival kapva az alkalmon, azzal igyekezett legutóbb újabb szavazatszerzési akciót folytatni (igaz, már nem tudom, hova), hogy a kormány módosította az M9-es gyorsforgalmi út Sopron és Szombathely közötti…..
Tip_Top 2010.03.09 15:01:37
@oszkár írja: Hat a 4 es merto helyett AUTOPALYA epulhetett volna Gyor es Sopron kozott...Ilyen DRAGAN sehol a vilagon nem epitenek METROT Vagy nem igy van???
 Pátzay Pál, Kapuvár szülötte készítette az első Wallenberg-emlékművet a világon. A történelem éles kanyarjainak köszönhető, hogy aligha van Magyarországon még egy olyan szobor, amely ilyen kalandos pályát tudhatna magáénak, szimbolikus szinten megismételve ezzel a svéd…..
Tip_Top 2010.03.09 14:36:36
@P.mester: Nagyon jol sikerult...Wallenberg Sopronban is jart....es Kapuvaron is...Miert csak Bp teruleten voltak "Vedett Hazak"
Kapuvaron is kapott valaki Sved vagy Svajci..."vedo_okmanyt"??
Engem a KAPUVARI vonatkozasu tortenelem is erdekelne..
 „… a bűvész a gyakorlatban kezdettől fogva kevéssé rejtette véka alátevékenysége valódi jellegét, és műsorának második felétmost már egészen nyíltan és kizárólag a speciális kísérletezés,az akaratfosztás és -átvitel demonstrálása töltötte ki,noha a…..
Tip_Top 2010.03.09 05:09:38
@Menci: Hat ehhez csak annyit szolnek....illeny intelektualis szovegekkel tenylek KIREKESZTOK vagytok..
Kapuvaron mindenki szereti a "becsuletes zsidokat"...de hol vannak..Ilyen P>master es Mencike fele szoveget elolvasva...meg turista kent sem latogatnak Kapuvarra
Vajjon kitol felnek???Senki sem bant ssenkit Kapuvaron....es hogy P>master latott egy AUTOT fekete ruhasok ultek benne...es nem tudta jelenteni az AVH nak...Hat nem tudta..
De felelmet keltett ..Szerencsere szovegeit talan 4 en elolvastak
De Vona Gabort sokan meghalgattak Ma is beszelnek rola..ahova csak megyek Kapuvaron
Itt senki nem fel....nem volt sikkasztas az elmult 8 evben
En meg nem beszeltem senkivel, aki a Holokusztot tagadna...akit megkerdeztem NEM IS TUDJAK...Mi is
vot...De amjd a Pmaster meg a Mencike neni(bocsanat lehet hogy meleg gyerek) felvilagosittyak oket, mert hat ok nagyon OKOSSAK...buszkek lehetunk KAPUVARIAK
Tip_Top 2010.03.09 14:18:37
@tom hagen: Hat nem erted...sajnalom masold be nekem a JPEG kepet a 60 as evek 70 es evek es 80 as evel Magyar Tortenelemkonyvnek ahol leirtak a HOLOKUSZTOT.....igazan...Es most a sok "segnyalo" allandoan...mindehol errol irogat....Valasztasok elott... Vona Gabor es a JOBBIK programja...FIDESZ program....MSZP program Kapuvaron...
Minden ami a KAPUVARIAKAT erdekli..
Tom Hagen Ur jo magyaros neveddel...kit erdekel a Te zagyvasagod....
2 magyar hadseregrol a "csaladokban" elmeselt tortentekbol tudnak...es 56 ban halottak a Kapuvaron atduborgo RUSZKI tankokat..Milyen erzes volt...Meg elnek meg Kapuvaron akik ateltek....
Holokusztot tulelok..elnek Kapuvaron HOL????Sopronban a 247 Auswitzi tulelo Sopronban el???
Felnek a "Kristyalyeszakatol"...mert fenykepet si berakott valaki BAMBA...(nem irja hogy a felvetel hol keszult) De hangulatkeltes...es 3 KOMCSI_PATKANY..hozzaszol ...helyesli KAPUVAR...t nem erdeklo firkalasaival...
 Az első világháború végén a harcterekről hazatérő feltüzelt katonák vereségérzetüket és általános elkeseredettségüket – amint az azóta is virágzó magyar hagyomány – a zsidókba projektálták, a kudarcokért a zsidókat tették meg bűnbaknak. Egyfelől az…..
  Az emlékművek önmagukon túlmutató, szimbolikus jelentéseket hordoznak, ezért értelmezésük is szimbolikus dekódolást kíván. A szimbolikus interpretáció célja pedig az, hogy a látható fizikai felszín mögött a láthatatlan kódot előbányássza, láthatóvá tegye. Az…..