Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalidor

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Váratlanul népszerű volt a hardveres visszaemlékezésünk, ezért a Heti retro rovatban a továbbiakban alkalomszerűen lesznek olyan nosztalgiázások is, amiknek tárgya nem egy-egy játék, hanem valamilyen vas. Jelen esetben a kazetta mint adathordozó, illetve a hozzá tartozó magnó.…..
Nagy valószínűség szerint három, vagy maximum négy párti lesz a parlament 2010 és 2014 között. Így a szavazás lezártával, még nem tudván az eredményeket, nem is a várható összetételről szólnánk. Hanem, hogy ezektől a parlamenti erőktől mit várhatunk.A Fidesz…..
Kalidor 2010.04.11 19:58:06
@PO - Dominó: Hali, azért remélem jobb lesz a sorsunk. Ilyen értelmes emberekkel én is szeretek vitatkozni. A véleménycserének nem kell feltétlenül anyázások közepette megtörténnie. Legalább mi adózó polgárok ne szívjuk egymás vérét. Így is szívják elegen.
Kalidor 2010.04.11 20:23:57
@tasavallan presidentti yön: Elég szomorú ez sajnos. Na én - "egy buta naiv ember" - mára befejeztem a politizálást, mert úgysem tudjuk egymást meggyőzni (bár én nem is akarok senkit). További jó anyázást mindenkinek.
Eddig abban a hitben éltünk, hogy a C-vitamin, a golyóstoll, vagy a gyermekágyi láz gyógymódja a legnagyobb magyar találmány. Kijelentem, hogy ez nem igaz. A nemzet eddigi legnagyobb találmánya, amit magyar ember csak kitalálhatott a „sorban állás a sorszámért”. A…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..