Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KalapKabát

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan időket élünk, amikor az ország Alaptörvényének jogtipró módosítása ellen tüntető fiatalokat a terrorelhárítás igyekszik távol tartani a köztársaság elnökének hivatalától... Mintha a diákok, mintha a jogaikért szót emelők legalábbis terrorveszélyt…..
Tisztában vagyok vele, hogy emberiség elleni bűntett hétfőn sokkolni a lakosságot az alábbi videóval. Ennek ellenére nem szeretnék szó nélkül elmenni a videón látható ébresztőszerkezet mellett. Bár találmányát a világ legnagyobb ébresztőórájaként hirdeti készítője,…..
..
KalapKabát 2012.12.11 23:12:47
Bizonyára emlékeztek még az idehaza is futó angyalos Axe kampányra, melyben mennyei teremtmények esnek bűnbe egy jó illatú srác miatt. Őszintén bevallom, nekem nem jött be az a reklámfilm, noha nagyon szépen volt megcsinálva. A kampány azonban folytatódik, de most egy humorosabb,…..
KalapKabát 2011.10.10 16:16:45
@EMU: KIRÁLY hozzászólás! :)))))))))) szívemből szóltál....
A Kedves Vezető szerint tavaly összefogtunk, idén megújultunk, de jövőre egyenesen elrugaszkodunk az Európa válságától, mert úgy hajt bennünket a keleti szél, hogy jövőre akár még +0 is lesz a gazdasági növekedés. Azonban egy dologban időarányosan bizonyosan piszok jól…..
KalapKabát 2011.10.07 14:05:29
@William Kidd: Vegyél vissza, kérlek! Nem a Te autód égett sz@rrá az utcánkban, ahol a zemberek -teljes joggal- hangot adtak a felháborodásuknak! Hiába zsidózod le azt, aki nem ért veled egyet, nem őt minősíti, hanem téged. Volt túlkapás, nem is vitás, de szemellenzőn át nézni a világot NAGY HIBA! bocs....
MTV Híradó – A nap legfontosabb hírei, 2011. augusztus 29. 19:30, részlet a 25:16-tól kezdődő bejátszásból: "Itthon egyre népszerűbb a futsal, vagyis a teremfoci. A tavalyi Európa Bajnokságot ezrek nézték, és egyre több a csapat is a szeptemberben induló bajnokságban.…..
KalapKabát 2011.08.30 14:18:57
@۝merta-X: RESPECT!!!!!
      „Addig folytatjuk az ügyintézést, amíg a Bankkal kötendő bármilyen szerződés vagy ügylet dokumentumait meg nem értettük.” Miközben  a banki hitelkárosultak megmentésének a korábbi nyilatkozatokhoz képest igencsak soft…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
A Zugügyvéd maximálisan megérti az alábbi levélírót, mivel pár évig egy hegedűtanárral szemben lakott albérletben, az három műhellyel is felért.Tisztelt Zugügyvéd!Én már pár éve külföldön élek, de ezen a héten meglátogattam szüleimet, akik egy 10 emeletes panelházban…..
KalapKabát 2011.07.07 13:47:21
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír) – DokumentumszolgálatTisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Asszonyok, sőt, Anyák! Magyarok, barátaim, nemzetisorsközösségi társaim! Nyolcmillió magyar minden emberi kézzel meghúzott határon innen és túl, határok nélküli eszmei-lelki…..
Tisztelt Praxis!   Az unokám, aki nemrég múlt 4 éves tavaly télen kórházba került az ominózus h1n1 vírussal. Szerencsére a betegség viszonylag enyhe lefolyású volt, a kicsi hamar jobban lett, de közben átélt valami olyasmit, aminek semmilyen körülmények között nem szabadna…..
Subba Csöcsi hadovál 2011.01.14 12:11:00
KalapKabát 2011.01.14 14:39:09
2011. január 4-én, 52 éves korában elhunyt Szuhanyik László, a Pécsi Volán SC egykori kiváló autóversenyzője, többszörös rallye bajnok.(Szuhanyik László - Ranga László - ha minden igaz, Rally Tatry 1979, a kép innen) Búcsúztatására január 14-én 12 órakor…..
Szerintem a kényelemérzet fokozására a legalkalmasabb eszköz egy tévé. Ültem én már 7-es BMW és S Mercedes hátsó ülésén (persze csak mint átmenetileg megtűrt, csorgó nyálú pária), és tök jó volt, hogy mindenféle gombokat lehetett nyomogatni, akadt, amelyik elkezdte fűteni…..
Örülünk, Vincent? Leégés 2011.01.06 07:00:00
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője elmondta: Semmilyen módon nem merült fel a kormány hét eleji ülésén a médiatörvény megváltoztatásának szükségessége; a kabinet tagjai megerősítették, hogy egy "ízig-vérig európai jogszabályról van szó".Szijjártó…..
KalapKabát 2011.01.06 08:57:23
Bevallom, szeretem nézni az NCIS-t. Egy bizonyos nagy kereskedelmi televízión. Kettő van, és nem mondom meg, melyiken megy. Nem az RTL Klubon. Többet nem segíthetek.  Feltűnt, hogy valami elképesztő mennyiségű reklámot adtak le a mai epizód alatt. Ilyenkor a törvénytisztelő…..
Lázár János, a nagyobb kormánypárt frakcióvezetője úgy döntött, hogy „a rendszerváltás első időszakának lezárását” kezdeményezi – az általa benyújtott T/1445 törvényjavaslat általános indoklása szerint. Ennek eszközéül a törvényhozó hatalom jogállami kontrollja, az Alkotmánybíróság korlátozását…..
 Mire gyűjtesz? Lakásra? Autóra? Hajóra? Uzsonnára?Pedig gyűjthetnél cipőre is. 7 és fél millióért (38.000 dollár) már a tied lehet ez a példány.És nem is csak a jobbos, hanem egyből az egész pár, kihagyhatatlannak tűnik. A gyártó a bolognai Testoni cég, ahol becsszóra…..
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46…..