Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ckl

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek nincs kedve tanácsot kérni, itt olvashatja azon ajándékok listáját, amelynek valószínűleg örülni fog a megajándékozott. Karácsony előtt sokaknak okoz problémát az ajándékok kiválasztása. Vagy a pénz vagy az ötlet vagy az idő kevés, ezért gyakran kerül olyan…..
Negyedórányi várakozást követően dühöngve közölte, hogy egész nap gályázott ő most nyugalomban tv-t nézett, miért nem intéztem el napközben a problémámat. Tisztelt Praxis!   AZ én történetem kicsit durvább... A sürgősségire voltam kénytelen bemenni hirtelen…..
ckl 2012.12.08 08:23:09
@marand22: az orvosok szerint nem. Mindig megkerdezem. De az is igaz, h semelyik partnerem mas kapcsolataban nem jott elo, nekem viszont mindegyikkel.
ckl 2012.12.08 08:29:39
@dr. saint555: valoban, de en ezt fiatalon mikor eloszor felutotte a fejet, nem tudtam. Mentem a haziorvoshoz (azt se tudtam, h mi bajom van, csak, h vert pisilek), a haziorvos elkezelgetett egy evig siman, nem mondta, h ez mar nem a szimpla 90% amit nem neki kell kezelni. Az volna a dolga, h tudja, h kit es mikor kell szakorvoshoz kuldeni. (Gondolom en, sajat szakmamban is ugy hiszem, hha nem tudok egy feladatot megoldani, mert nem ertek hozza, akkor vagyok jo szakember, ha ezt felismerem es bevonok masokat)
ckl 2012.12.08 08:42:29
@Dr.laikus PhD: ez tenyleg jo, kosz