Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heavyMental

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy valakinek hakni, lehet, hogy valakinek soha vissza nem térő lehetőség volt, mindenesetre szombat este a Rockmaratonon eljött hozzánk Phil Anselmo, hogy a csapatával, a The Illegalsszel nyomjon egy full Pantera-szettet. A koncerten természetesen mi is ott voltunk, írtunk is róla, most…..
Egyes zenészek önszántukból nehezített pályán indulnak a művészi megbecsülés útján, amikor nemhogy popzenésznek állnak, de még azon belül is a boyband alkategóriát választják. Ez az a műfaj amit a kényesebb zenerajongók jó esetben ignorálnak, rosszabb esetben kimondottan lenéznek. Szóban forgó…..
Gőzerővel folyik a Rammstein május 17-én megjelenő nagylemezének promóciója. Ugye volt a sokakban visszatetszést kiváltó első videó Németország történelméről, aztán egy rakás dalrészletet szivárogtattak, most viszont itt az új mérföldkő, a Radio című dal klipje. Egyébként a kivillanó női mellek,…..
heavyMental 2019.04.30 14:33:15
@Sallai Tibor: kiváló meglátás !
Június 17-én érkezik a Linkin Park új nagylemeze, a The Haunting Party. Az új lemezen olyan vendégzenészek szállnak be a zenélésbe egy-egy dal erejéig, mint a Page Hamilton, a Helmet, Tom Morello, a  Rage Against The Machine vagy Daron Malakian, a SOAD gitárosa. A Linkin Park keményebb…..
„A nemzetközi sztárok már most a jövő évi koncertnaptáron dolgoznak, ezért számunkra nagy segítség, ha mihamarabb megkapjuk látogatóink javaslatait, hogy kiket érdemes meghívni a jövő évi Szigetre" – ezt Gerendai Károly, a Sziget főszervezője mondja a rendezvény…..
heavyMental 2013.12.09 11:49:15
NE
Hét év hallgatás után új EP-vel tért vissza a Neck Sprain. A God's Snake négy dala ráadásul ingyenesen letölthető a csapat Soundcloud-oldaláról, de fizikailag is meg fog jelenni. Az anyag előfutára a metálzenekar később érkező nagylemezének. Az 1992-ben alakult Neck Sprain…..
A Sun Workshopból, Freshfabrikból vagy Neck Sprainből is ismert Horváth István „Pityesz” négy év pultozás után most nem csak a Freshfabrik élére került vissza, hanem egy új zenekarba is beszállt. Interjú a pontosan egy hónap múlva, szeptember 28-án a Showbarlangban debütáló…..
Az október elején megjelenő új Soulfly-lemez lesz az első, amin Max Cavalera frontember fia, Zyon dobolt fel teljes egészében. A húszéves fiatalember először a Sepultura Refuse/Resist című dalának intrójában szerepelt, igaz csak mint magzati szívhang, majd pár éve már…..
heavyMental 2013.08.14 14:46:39
@csintalan pala: @Zocsi:

Pontosan így van, a Dark ages még azért bántott rendesen.
Nagy respekt az öregnek de ... de
Egyelőre még mindig nem tudjuk, hogy a magyar mozik bemutatják-e Antal Nimród (a képen jobbról a harmadik) Metallica Through the Never 3D című filmjét, de reméljük igen. Ahogy már írtuk itt a Lángolón, a film nem csak a Metallica zenekarról szól, hanem annak egyik fiatal…..
Pár napja több helyen is megjelent, hogy a legutolsó, 2006-os nagylemeze után a zenélést filmes karrierre cserélő Justin Timberlake visszatér a popbizniszbe, méghozzá Jay-Z segédletével, és az énekes most egy videóüzenetben erősítette meg a híreket, miszerint az utóbbi 10 évben…..
Pezseg az élet a popzenében, miután David Bowie új dallal, Justin Timberlake pedig annak ígéretével tér vissza, a Destiny's Child is beszáll a buliba. Beyoncé, Kelly Rowlands és Michelle Williams hármasa nyolc év után jön ki kislemezzel, amit Beyoncé jelentett be a honlapján. A…..
heavyMental 2013.01.14 10:36:04
@doggfather:
áhá, asszem értem...
félrevezetni jó ;)
Nem kell ahhoz nagy tudomány, hogy az ember lássa, egy igazi zenebuzi mindig talál valami jó okot, ami miatt belerúghat egy nagyot az MTV-be. A klasszikus időszakban azért, mert a zenecsatorna szerintük egy csomó fontos előadót kirekesztett, nem közvetített értéket, és csak azt…..
Tisztában vagyunk vele, hogy talán a kelleténél kicsit többet rugdossuk a Green Dayt, de mégis mit írjunk olyankor, amikor a zenekar legújabb dala és klipje valójában az új Twilight-filmhez készült - azért minden bizonnyal a következő lemezre is felkerül majd. A The Forgottenben…..
A Linkin Park videoklipjei olyanok, mint Michael Bay mozijai a filmiparnak: rohadt látványosak, tele hatásvadász, lélektépő képekkel, de igazából mindegyik totál ugyanolyan. A Castle of Glass is hasonló igaz, a téma komolyságát tekintve valamennyire azért érthető a hatásvadászat.…..
Aki otthon van a lemezlovasok vagy a hiphop világában, valószínűleg azonnal felkapja a fejét Grandmaster Flash nevének hallatán. Ő volt az, aki zenélés közben elsőként nyúlt hozzá a lemezekhez, vagyis ő fektette le a ma már az egész világon elterjedt DJ-szakma alapjait. A…..
A Green Day mintha kezdene kicsit belegabalyodni a saját maguk generálta hype-ba, aminek köszönhetően a nemsokára megjelenő nagylemezükről megjelent dalok és videók is bántóan középszerűre sikerültek. Szeretnénk azt írni a Nuclear Familyről, hogy most végre másként sült el a…..
Augusztus elején a világ első számú elektronikus zenei magazinja, a Mixmag megjelentetett egy írást, amiben arra keresték a választ, hogy vajon mennyire jellemző a mai producerekre, hogy fantom rajongókat vásárolnak maguknak, vagyis like-okat, view-kat és followereket az olyan…..
heavyMental 2012.09.03 11:51:19
@ormány triktor:
osztom !
nagyon erről van szó.
ezeknek a like-várásrlós senkiknek vajon mennyi közük lehet pl egy d-dúrhoz ??
gyanítom semmi de azért ők nagybetűs zenészek...na neee
heavyMental 2012.09.03 11:55:44
@Kínai cuccok tesztje:
és te miről beszélsz ? vagy csak reklámozgatsz ??
heavyMental 2012.09.03 14:55:23
Három napja mutattuk be a Green Day legújabb kislemezét a szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumról, ami egy három részes nagylemezsorozat első darabja lesz. A korábban megismert Oh Love-hoz most egy videó is készült, ahol egy rakás groupie mellett - Billie Joe-n kívül - új…..
heavyMental 2012.08.18 08:05:08
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
heavyMental 2012.08.03 08:46:24
@seahawks: mert mitől lenne szrnny ez az írás ??
Teljesen egyetértek a szerzővel, ez a gennyes média csak a negatív oldalát tudja venni mindennek, ha meg nincs akkor csinálnak.
Grat a szerzőnek, régen örültem ennyire egy cikknek !!!
heavyMental 2012.08.03 08:47:28
@dumdidum42: te só, isten, h Te mekkora nímand vagy ! Tanuld meg értékelni a dolgokat és ne beszélj hülyeségeket !!!
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Négyszögöl címmel jelenik meg idén a hatodik Blind Myself-nagylemez. Konkrét időpontot azért nem tudunk mondani, mert az albumot négy részletben kapja majd meg a közönség, ebből az első most rögtön, itt a Lángoló Gitárokon. Mindegyik dalhoz jár majd vizuál is, de az egyes…..
Tavaly jelent meg a Depresszió zenekar legutóbbi nagylemeze Vízválasztó címmel, amihez eddig csak egy klip készült, most viszont itt a második, amit először a Lángoló Gitárok olvasói láthatnak. „Bár ez már a zenekar 16. klipje, mégis most először készítettünk lírai,…..
heavyMental 2012.06.20 13:57:04
@Queens84XX:
az előbb elfelejtettem írni de annyira igazad van h az már borzasztó !!!!
grat !!