Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janita0

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több jó magyar pergetős videóra lehet bukkanni :) Pásztor István és Endrődy Balázs pergetve fogott 41 kg-os harcsája a Tiszán Tiszaörvénynél. ..
Horgászkalandok Csukát vassal 2012.02.01 08:00:00
// Zoli barátommal az interneten éppen a csukapergetésről diskuráltunk. Mesélte, hogy ő rendszeresen jár az Által ér azon szakaszára horgászni, amelyik a Bánhidai Erőmű Hűtőtavába torkollik be. Mesélte, hogy főleg wobblerekkel próbálkozik, mire én felvetettem, hogy mi…..
A Szigetköz Horgász Egyesület több mint 55 mázsás haltelepítést hajtott végre a hétvégén, amelyet tavasszal újabb 171 mázsa követ. Az egyesület vizein péntek éjfélig tilos a horgászás. Fennállása óta a legnagyobb, több mint 237 mázsás haltelepítést végez vizein a…..
Én a nindzsa szót különösen szeretem, mert a Práter utcai általánosban a cigány csajok így hívták a pinát. (Azóta megtudtam, hogy mindzsa az igazából, de az osztálytársnőim úgy gondolkodtak, hogy jobb, ha a szónak van értelme is, ezért konzekvensen nindzsáztak.) Talán…..
janita0 2012.01.31 23:06:47
Az Ecofish horgászbolt termékei között fellelhetők bojlik, remek etetőanyagok, horgász sátrak és természetesen a pecázáshoz szükséges horgok, állványok, dobozok. Az Ecofish horgász webáruházban megvehető árucikkek mellett a weboldalon számtalan okos információ is olvasható a…..
 A kicsi gyerekek először a családban, később a bölcsödében, óvodában, majd az iskolában sajátítják el az ”együttélést”, a társegyüttlét írott és íratlan szabályait, a társas viselkedés alapvető formáit /alkalmazkodást, mások megértését, az…..