Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lefty (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
Akár veszi a kalapját, akár kitart, ez a márka már nem az, ami 2009-ben volt. Az MDF magával együtt Bokros Lajos politikai potenciálját is ledarálta. (Fotó: mdf.hu) Az MDF a teljes csőd szélén áll. Az elnökség „kiszervezte” maga alól a pártot, majd egy egészen…..
Lefty (törölt) 2010.03.09 10:06:40
@stratez: Igen én is erre gondoltam basszus!
  Szokták volt emlegetni művelt publicisták és elemzők, hogy a Fidesz ígéretcunamija az égig ér és ezzel olyan magasra tolta a lécet maga fölé, hogy nehéz lesz azt átugrania - nincs sok vitatkoznivaló ezzel az állítással, a Fidesznek olyan kihívásokkal kell…..
Lefty (törölt) 2010.03.04 10:23:23
@csmiklos-35: Annyira tud idegesíteni amikora azt mondják,a rendszerváltás vesztesei az alacsonyan iskolázottak és a korlátolt emberek szavaznak a Jobbikra.Ez nem így van mindenki a maga sorsáért felel én nem várom,egyik párttól sem,hogy ő segítsen rajtam.Akiket én ismerek és a Jobbikra szavaznak elég sokan nem ebbe a kategóriába tartoznak. Én csak április 11.-én este szeretném látni a Lendvai,Gyurcsány,Orbán,Dávid és társainak az arcát!A Jobbiknak is van hülyeségeik de most ez nem érdekel ők a legkisebb rossz.
Lefty (törölt) 2010.03.04 11:52:31
@Transylvanianmixedgrill: Köszönjük szépen ez +1%.