Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CapsLock

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Vona Gábor húsvéti üzenete szép példája annak, miként lehet úgy ünnepelni, hogy közben persze bele is rúgjunk egyet vélt - valós - választott ellenfelünkbe. Mert szép dolog a feltámadás, de a keresztre feszítés látványosabb, nagyobb tömegeket vonzó…..
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
 Már éppen kezdtünk volna örülni, hogy az MSZP kiszorította soraiból a korrupciót, erre bekapcsolja az ember a rádiót, rohan az újságoshoz, persze, Magyar Nemzet már nincs 10 óra körül, marad a rádió meg az egyéb közvetítők, amelyek mind harsogják, hogy Hagyó, Hagyó.…..
 Lanyhul a kampány.Mindenki vár, kivár, mintha nyűg lenne ez a hátralévő néhány hét. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az elmúlt napok legnagyobb érdeklődést kiváltó eseményét, a hazánk felett elrepült valamit senki nem tette kampánytémává. Megszólalt itt már…..