Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avatár János

17 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocs, ezt nem tudtam kihagy(ó)ni - írta "genetikatudományi világsiker!!!!!!!!!!!!" subjectű levelében Pázmány Péter. Minek is hagyta volna ki, a homloklebenyünk helyén lyukat hagyó "vicc" megoldása:    előállították Hagyó Miklóst..
Elképesztő népszerűségnek örvendenek azok a facebookos csoportok, melyek tagjainak az a célja, hogy demonstráljanak a Facebook fizetőssé tétele ellen. Hogy mi?? Fizetős lesz a Facebook???Hát minden valószínűség szerint. Máskülönben minek csatlakozott volna több mint 22 ezer…..
A "teljesen értelmetlen, de mutatós, LSD-s képvicc" kategória etalonja lesz Péter műalkotása, melynek címe, minek is elrejteni, bajnaigordonbrownies. őszintén sajnáljuk. ..
kurvaszar Nem kispájás 2010.05.13 03:28:00
Endre a modern agyrohasztó művészet teoretikus-filozófusa. Ezúttal Marcel Duchamp-i akciót hajtott végre: talált egy tök semleges sajtófotót, amit, pusztán azáltal, hogy elküldte a postaládámba, irtózatos híresemberes képviccé lényegített át. És nem akármilyen fing…..
Blogunk törzskommentelője fantasztikus saját blogján, a Kurvaszaron üt egy nagyot egy híres családon, megoldás ott. ..
kurvaszar Elisabeth the Second 2010.05.10 00:56:00
A webkettő természetesen nemhogy visszaszorította volna a rossz viccek áradatát, hanem sokszorosára növelte a szenny terjedési sebességét. Benito a Facebookon kapta ezt az alattomos képet, ami nemcsak iszonyú, de kijönni is csak nagy jóakarattal jön ki. Szerzője egyelőre ismeretlen,…..
Eleinte azt hittük, valami elkésett április elsejei tréfáról van szó, de megannyi blogon át végül a Yahoo-ig sikerült visszakövetnünk a sztorit, szóval úgy tűnik, lehet, hogy megtörtént a dolog... A sztori pontosan az, amit a cím is sejtet: egy Amanda Flowers nevű hölgy a Wii…..
Csodaszervát talán a híresemberfejfedőjű híresember műfaj megalapítójaként fogják egyszer tisztelni, pedig olyan levelet írt nekünk, amire a lincselés sem lenne túlzó reakció. az a helyzet, hogy én nagyon durva voltam anno, többek között: -Mi az, felszólítás…..
Avatár János 2010.04.13 22:51:55
Hogy az NBSZ olvasói nehogy kimaradjanak a választások óta egy rakás helyről megkapott aktuális viccből, jöjjön az amúgy borzasztó rossz szóviccre termett nevű Vona Gábor: Mi lesz Vona Gáboron, ha a parlament felé haladva lefröcsköli sárral egy elhaladó autó?…..
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
Amikor a kínai Szökés-nyúlást megláttam, azt hittem, ennél lejjebb már nem lehet süllyedni, aztán tovább túrtam a net sötét bugyrait, és rátaláltam az indiai 24-re. A Bollywoodnak csúfolt indiai filmipar Time Bomb 9/11 címre keresztelt terméke a Legpofátlanabb Nyúlás Evör,…..
Reggel írtunk arról, hogy a 20th Century Fox Televisionnek elege van abból, hogy lelopják szellemi termékeiket. Indiában a liszensz megvásárlását megkerülve 24-et forgattak ügyes bollywoodi szakmunkások, míg Kínában a Szökést ültették át helyi viszonyokra, szintén engedély…..
Ha igen, itt a helyed, mert Janó olyan provokációt követett el minden jóérzésű ember ellen, amit a jóérzésű emberek csakis egy jóízű licseléssel tehetnek semmissé. Ha azt gondoltad, a kémikus- vagy szobrászviccek jelentik mindennek a legalját értelmiségi területen, hát marha…..
Avatár János 2010.04.08 00:50:22
kurvaszar Hangszerek 2010.04.09 01:52:00
kurvaszar Begombázva 2010.04.08 00:48:00
Át is adnám a szót Bogeyman-nek: Sziasztok! Egyik haver mondta, hogy létezik ez a blog, és gondoltam beküldöm azt az inntőmet, amit mindig sajátként hallok vissza mindenkitől :) "Tisztelt Szülők! Bogeyman az ebédlőben nemi szervét étkezési célokra ajánlotta fel, ezért megintem." A…..
Az önfeledt hahotás szemlélet ijesztő megnyilvánulása Machocsiga mindkét alkotása, szó sincs alattomos rafináltságról, itt ököllel megy a harc. A fenti kép megfejtése persze dzsokifagyi, az alantié pedig: villanyírógép..
kurvaszar A Villanyóra állása 2010.03.31 02:12:00
Pedig nem is egy őrült professzor vagy hasonló, csak egy egyszerű, gonosz blogolvasó. Annyira egyszerű, hogy a fenti "képviccet" küldte. Érdemes nézni egy ideig és agyat facsarni, hogy utána az arcunkat markolászhassuk a kegyetlen, cinikus, buta, aljas megoldás miatt. Ami:…..
kurvaszar Házasságtörés 2010.03.30 02:18:00
  Árpi bácsi közel jár a nagyképűséghez, amikor azt írja, hogy már elsőre is "elég szart" tudott alkotni. Árpikám! Ez a szakma rengeteg lemondáson, szenvedésen és nélkülözésen át vezet el az igazán nagy szarokig, neked még sok-sok tanulnivalód van, de ha…..