Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazsrenyi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valami, akkor a játékok szervezése maximálisan túl volt szabályozva a Facebook-on. A folyamatos szabályozás-változások eddig mind a szigorításról szóltak, és egy-egy oldal gazdájaként egyre kevesebbet lehetett tenni. Tilos volt a Facebook felületeit játékok szervezésére…..
Irina Werning Buenos Aires-i fotóművész megkérdezte régi barátit és a családtagjait, hogy benne lennének-e egy jópofa projekt elkészültében. Az igenlő válasz eredménye a "Back to the Future" című, múltat és jelent a lehető legnagyobb korhűséggel és részletességgel egymás…..
Beért a stadionba a két maratoni futó, hiába nézegetnénk még egy darabig az öldöklő küzdelmet, közel a célszalag, és vele az Inter bajnoki címe. Nehéz lenne annál kevésbé mourinhós dolgot elképzelni, mint hogy az utolsó fordulóban elcsússzanak egy nem is olyan nagy…..
balazsrenyi 2010.05.17 15:25:52
rendszeres olvaso vagyok, de nem nagyon kommentelek, de szeretnek egy tevhitet elkergetni az interrel kapcsolatban.

vagy 15 eve eleg szorosan kovetem a csapatot, megeltem azt a 10 loser evet es latom a kontrasztot. Az Inter korabban hajlamos volt nagyon ismert es draga jatekosokat venni, akik aztan csalodast okoztak leginkabb. Az utobbi nehany ev azonban nem az eszeveszett penzkoltes kategoriajaba tartozik.

nezzuk a kezdot es nezzuk ki mennyiert lett veve anno (euroban, a wikipedia alapjan)

Julio cesar (0) - maicon (6), lucio (5), samuel (16), zanetti (2.6) - cambiasso (0), motta (7.5) - balotelli (0), sneijder (15) Milito (11), Etoo (0).

azt is hozzatennem, hogy Ibraert 50M-t es Etoot kaptunk, csak a cash resze 8M-val tobb penz, mint az osszes uj jatekos ara (Lucio, Motta, Sneijder, Pandev, Milito, Mariga - 42m).
ne feledkezzunk meg arrol, hogy az idei duplazo es BL dontos kezdocsapat fele tavaly nyaron jott.

ez utobbit azert emelnem ki, mert a Juve 50M-t koltott csak Diegora es Felipe Melora, a calciopoli ota 3 Serie A szezon lement, ne mondja nekem senki, hogy esszeru jatekospolitikaval nem lehet jo csapatot epiteni, ha megvan anyagi hatter, ami juve eseteben megvolt. a milan szinten elfelejtett erositeni, holott Kakaert vagy 70M-t kaptak..

Ennek a szezonnak semmi koze nem volt a Calcipolihoz. kicsit idegesito, hogy meg mindig ez a szolam, hogy a Calciopoli miatt jo az inter.

nem tagadom, hogy az inter olaszorszag leggazdagabb klubja, de itt szisztematikus epitkezes folyt az elmult 5-6 evben, melynek most erett meg a gyumolcse.
balazsrenyi 2010.05.17 15:33:26
@mariga: ugy ertem 3 Serie A-ban toltott szezon lement a Juvenak a calciopoli ota.