Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DLackó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imrédy Béla 1945-ös népbírósági tárgyalásán népügyészként a vádat képviselő Sulyok Dezső politikai és erkölcsi szempontból osztott szerepet az egykori miniszterelnökre: “Ha újonnan megírnánk az »»Ember tragédiáját««…..
Gyakori megállapítás, hogy az autósok kevésbé figyelnek oda a  gyalogosokra és a kerékpárosokra, ami részben sajnos igaz.  Én is azt mondom, hogy nekünk autósoknak jobban oda kell figyelni a gyalogosokra, kerékpárosokra. Viszont közülük sokan nem tudják az alapvető…..
Műfordítók, szevasztok! Alanyi költők, szevasztok! Hungaro-pannon-népi-nemzeti Karinthy fanok, szevasztok! Verset fordít a Google translate a Hírcsárdán. Karinthy Frigyes a „Műfordítás” című krokijában írta meg, hogy mi történik egy Ady verssel, ha azt lefordítja egy…..
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
„Három napra kölcsönadta a lakását, de olyan hideg volt nála, hogy nem tudtunk szexelni: szerintem direkt csinálta” - összetett kérdést vázol fel következő posztunk, melyben adott egy pasi, adott egy csaj, és az előbbi tenyérbe mászó barátja. A csaj választás elé…..
DLackó 2010.07.14 17:54:10
A Pókember újraindításában nyílván az is nagy szerepet játszott, hogy a stúdió fejeseinek az álla  már attól leesett, hogy mennyit kellett volna fizetni a színészeknek. Tobey Maguire 4 milliót rakhatott zsebre az első részért, majd a másodikért már 17,5 milliót, plusz a…..
de Sade márki Ovi 2010.05.18 13:15:00
Kissé megviselten támolygok hazafelé, reggel 8 óra van, eddig mulatoztam valami hosszúra nyúlt házibuliban, szinte csukott szemmel megyek a napszemüvegem mögött, valaki elsétál mellettem egy frissen sütött húsos kiflit majszolva, majdnem lehányom.Aztán megállok egy mellékutcában…..
Mandiner blog Felvidéki intő 2009.12.28 08:01:00
  Mint arról már beszámolt Turul fővezér, felvidéki kollégáink háromnapos agyviharon láttak vendégül néhányunkat a Fátra lábánál. Szép volt, jó volt, de azt is be kell vallani, hogy intőt kaptunk. Csúnyát. Nem mi, a Reakció, vagy nemcsak mi. Hanem az az egész…..