Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bő egy éve, hogy nagy felháborodást kiváltva bejelentették, majd meg is kezdték a Vár megfúrását. Aztán úgy tűnik pihenni mentek a munkások. Vagy már kész is? Ahogy egy Urbanista-olvasó írja: A Budai Várban 2007-ben nagy lendülettel kezdett mélygarázs építés végképp…..
Egy ártatlannak induló bejegyzés kommentjeiben alakult ki "körútsovinisztázásba", illetve "az már nem is Budapestbe" hajló vita a XVII. kerületről.  Szerencsére az egymásnak esés csak annyira volt komoly, mint amikor Jacques Clouseau felügyelő és a japán haverja verekszik, de…..
csak 2010.02.02 08:33:48
@~dá~: szerinted csak a Disz tér budapest?
Egy olvasónk szerint miközben a budai Várnegyedben egy tetőablak vágása is óriási jogi hercehurcával jár, a Dísz tér foghíjtelkén a korábbinál rondább és magasabb bódésort húztak fel. Ráadásul úgy tűnik, az ügyben senki sem illetékes:   A vári Dísz téren, egy…..
csak 2010.02.02 07:59:11
@sztivo: Ha laktál a környéken akkor azt is tudnod kellene,hogy az ott lévő kereskedők nem csak románul hanem sokkal több nyelvet beszélnek, az áru pedig minden igényt kielégitő!
csak 2010.02.02 08:12:54
@Bird: Vári lakosként tudnod kellene hogy az amugy kihasználatlan területet az önkormányzat a köz érdekében évi több millio forintért adja bérbe ami az 1 kerület kasszályát gyarapitja!